Κουζίνα

Son Du Roy Αποστακτήριο, Μια ιστορία σε ένα μπουκάλι

Όλοι ξέρουν ότι οι καλύτεροι συγγραφείς είναι παραμυθάδες. Οι καλύτεροι ομιλητές είναι παραμυθάδες. Τα καλύτερα μουσεία λένε μια ιστορία. Οι καλύτεροι προπονητές είναι παραμυθάδες, οι καλύτεροι ηγέτες είναι παραμυθάδες, οι καλύτεροι πωλητές είναι παραμυθάδες. Τα αγαπημένα μου podcasts, (Moth και TED Talks) είναι podcasts αφήγησης. Ο καθένας είναι ένας αφηγητής αυτές τις μέρες? Είναι μια από τις λέξεις του 21ου αιώνα.

Οι ιστορίες είναι ένας τρόπος για να προσελκύσετε τους ανθρώπους και να τους κάνετε να θυμούνται εσάς, το μήνυμά σας ή το προϊόν σας σε αυτόν τον κορεσμένο κόσμο με πληροφορίες.

Και οι ιστορίες είναι σημαντικές και στα ταξίδια. Έχω περάσει πολύ χρόνο βιώνοντας διαφορετικές περιηγήσεις σε όλο τον κόσμο και πάντα ένιωθα ότι οι ηγέτες της περιοδείας που εκπαιδεύτηκαν μέσα από την ιστορία ήταν οι πιο συναρπαστικοί για μένα. Έτσι υποθέτω ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε ότι η αφήγηση έχει παρεισφρήσει σε σκάφη ζυθοποιίας και απόσταξης – έτσι δεν είναι;

Distillerie Fils Du Roy – Μια τραγική αρχή
Κάθε καλή ιστορία χρειάζεται μια τραγωδία για να σε ρουφήξει. Ήταν το καλοκαίρι του 2011, όταν η μητέρα και η οικογένεια του Σεμπάστιαν κάθονταν γύρω από μια φωτιά και η μητέρα του ανακοίνωσε ότι μόλις είχε αφεθεί να φύγει από τη δουλειά της για την εκτύπωση εδώ και πολύ καιρό. Ήταν μέση ηλικία, κοντά στη συνταξιοδότηση, αλλά ακόμα δεν είναι αρκετά κοντά στη συνταξιοδότηση για να συνταξιοδοτηθούν πραγματικά. Ο Sébastien Roy είπε στη μητέρα του να εξετάσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και να διαχειριστεί τη δική της επιχείρηση.

«Βλέπετε πάρα πολύ μεγάλο, δεν έχουμε χρήματα για τόσο μεγάλη επιχείρηση», απάντησε η μητέρα του.

Sébastien σκέφτηκε μεγάλο, και σκέφτηκε επίσης πολύ για το αλκοόλ? Ήταν το πάθος του από τότε που ήταν παιδί. Στα 14 της, η οικογένεια αγόρασε ένα σετ εγκυκλοπαίδειας, και καθώς ο Σεμπάστιαν περνούσε από αυτό βρήκε τις σελίδες στη ζύμωση. Εξήγησε πώς η ζάχαρη, το νερό και η μαγιά έκαναν αλκοόλ. Και όταν είστε 14, μαθαίνοντας πώς να κάνει το αλκοόλ είναι μια σημαντική ανακάλυψη! Πήρε ένα μεγάλο βάζο και να θέσει σε νερό, ζάχαρη, και μαγιά και το βάζουμε στην ντουλάπα του – ένα μέρος η μητέρα του δεν θα πάει ποτέ. Όταν άνοιξε την ντουλάπα του την επόμενη μέρα – ήταν έκπληκτος – είχε μόλις δημιουργήσει «ζωή»!

Πήρε αυτή τη γνώση και να το θέσω για να λειτουργήσει γι ‘αυτόν στο κολέγιο, ζυθοποιίας τρελό συνδυασμούς flavorful μπύρες? και να κάνει πολλούς φίλους στη διαδικασία. Πήγε στη Γερμανία για να μάθει περισσότερα για την μπύρα και εκεί έμαθε επίσης πώς να κάνει αψέντι. Βρήκε ότι το πραγματικό του πάθος ήταν τα οινοπνευματώδη ποτά, και συγκεκριμένα το ουίσκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *