ΚΟΙΤΆΞΤΕ: Τα χρήματα ληστεία “Κλέφτες” Καθαρίστε σε αυτό το τοπικό εμπορικό κέντρο

6 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Ψυχαγωγία.

Αν ήσασταν στο εμπορικό κέντρο Robinsons Galleria South στο San Pedro, Laguna, οποτεδήποτε τον τελευταίο καιρό, μπορεί να έχετε εντοπίσει συμμορία αποχέτευσης τους όλα προσανατολισμένη-πλήρης με την άμεσα αναγνωρίσιμη Salvador Dali μάσκες οι κλέφτες στο Money Heist που χρησιμοποιούνται! Το εμπορικό κέντρο δημοσίευσε φωτογραφίες της συμμορίας στο Facebook στις 29 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που είστε λίγο συγκεχυμένη-μετά από όλα, οι κλέφτες σκάει έξω από τη φανταστική σειρά και στην πραγματική ζωή δεν φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο πια-αυτά τα χρήματα Heist “μέλη συμμορίας” ήταν υπεύθυνοι για τον καθαρισμό του εμπορικού κέντρου εγκαίρως για τις εκδηλώσεις αποκριών αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξέρουμε ότι είναι γραφτό να προσθέσει στον παράγοντα φάντασμα, αλλά TBH, θα ήταν μεγάλη διασκέδαση για να εντοπίσετε τους κλέφτες τυχαία σε ένα εμπορικό κέντρο! Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους σε δράση καθαρισμού-κυριολεκτικά-παρακάτω.

Οι μάσκες Money Heist έγιναν δημοφιλείς όταν η τρέλα για τη σειρά χτύπησε τις ακτές μας μέσω netflix το 2017. Αρχικά μια ισπανική παραγωγή με τίτλο La Casa de Papel, οι μάσκες που φορούσαν στην πρώτη μεγάλη ληστεία τους έγινε ένα αμέσως αναγνωρίσιμο σύμβολο.

Η παράσταση έγινε τόσο δημοφιλής σε τοπικό επίπεδο, ένας χαρακτήρας στην τελευταία σεζόν ονομάστηκε Μανίλα. Frontliners σε Iloilo φορούσε επίσης Χρήματα Heist-εμπνευσμένη προστατευτικά κοστούμια, ενώ σε υπηρεσία στο Τμήμα Εσωτερικής Ιατρικής της Δυτικής Visayas Ιατρικό Κέντρο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι, ενώ οι αρχικές μάσκες χρησιμοποιήθηκαν για κάτι απειλητικό, εμείς Pinoys το έχουν χρησιμοποιήσει για να δώσει σε άλλους ένα πολύ αναγκαίο φωτεινό σημείο.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *