Αυτά τα μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τέλεια για τους μικρούς χώρους και οι τιμές αρχίζουν σε P400

7 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Αγορές + Υπηρεσίες.

(SPOT.ph) Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα Χριστούγεννα είναι λιγότερο από 50 ημέρες μακριά-αισθάνεστε το πνεύμα των διακοπών φέτος; Γνωρίζουμε, γνωρίζουμε: οι συνθήκες σε όλο τον κόσμο δεν είναι ακριβώς χαρούμενος, αλλά αν μας ρωτήσετε, θα εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο να κάνει το σπίτι σας να δούμε και να αισθάνονται εορταστική, ακόμη και όταν τα Χριστούγεννα δεν θα είναι η συνήθης γεμάτη γιορτή που έχετε συνηθίσει. Όπως πάντα, το πρώτο βήμα θα ήταν να βάλει επάνω το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να περάσετε από τον κόπο να βάλει επάνω ένα γιγαντιαίο δέντρο αυτό το έτος ή δεν έχετε το χώρο για να αποσπάσουν σε ένα έξι-υποσέλιδο, εδώ είναι όπου μπορείτε να βρείτε μικρά δέντρα που θα κάνουν το σπίτι σας να αισθάνονται εορταστική σε ένα φλας: Sparks Home PH κάνει το πιο χαριτωμένο μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα που στέκονται τέσσερα πόδια ψηλό ή λιγότερο!

Το σπίτι σπινθήρων προσφέρει τέσσερα διαφορετικά είδη μικρών χριστουγεννιάτικων δέντρων και κάθε ένα είναι ένα πραγματικό πεύκο που μπορείτε να αυξηθείτε και να γαλουχήσετε τον εαυτό σας ακόμα και μετά από τις διακοπές. Οι τιμές ξεκινούν από P400, ώστε να μπορείτε να πάρετε ένα, ακόμη και όταν είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό. Επιπλέον, θα έκαναν μεγάλα δώρα για τους αγαπημένους σας!

Για εκείνους που ζουν σε επιπλέον μικρούς χώρους, θα αγαπήσετε το δέντρο σπινθήρων μωρών, το οποίο είναι λιγότερο από ένα πόδι ψηλό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Δέντρο Yule Sparks, το οποίο είναι ένα πόδι και μισό σε ύψος, αν θέλετε κάτι λίγο μεγαλύτερο. Κάθε φυτό είναι διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες και χρυσό κλάδεμα και έρχεται με το δικό του δοχείο ή γιούτα σάκο.

Εάν έχετε λίγο περισσότερο χώρο για ανταλλακτικά και θέλετε ένα δέντρο που ξεχωρίζει ότι δεν είναι πολύ ογκώδη, ελέγξτε έξω το Big Spark Tree, το οποίο διαθέτει τις ίδιες κόκκινες μπάλες και χρυσό κλάδεμα, αλλά σε ένα φυτό τεσσάρων ποδιών.

Εάν θέλετε ένα δέντρο που είναι μοναδικό και εντυπωσιακό παρά το μικρότερο μέγεθος, το δόσιμο του δέντρου θα ήταν σωστό επάνω στο δρομάκι σας. Είναι τέσσερα πόδια ψηλό και διακοσμημένο με χαριτωμένα αισθητά στολίδια.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *