Αυτά τα 3D-τυπωμένα μεταξύ μας Μίνι Στοιχεία Έναρξη σε P40 κάθε

7 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Αγορές + Υπηρεσίες.

(SPOT.ph) Αν δεν έχετε ζήσει κάτω από ένα βράχο, έχετε δει πιθανώς οι άνθρωποι παίζουν το παιχνίδι μεταξύ μας-αν εσείς και οι φίλοι σας παίζουν μόνοι σας ή βλέπετε τους ανθρώπους να το παίζουν στις ζωοτροφές σας πολύ, το παιχνίδι έχει το talk of town για μήνες τώρα σε όλο τον κόσμο. Σε περίπτωση που είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί, τότε εδώ δεν πηγαίνει τίποτα: Βασικά, το παιχνίδι για πολλούς παίκτες αναθέτει το ρόλο του Crewmates και απατεώνες μεταξύ των παικτών και ο στόχος του παιχνιδιού είναι να κρατήσει διαστημόπλοιο σας μαζί, όπως φτάνει στον πολιτισμό-αν δεν είστε απατεώνας, τότε ο στόχος σας είναι να σαμποτάρουν το πλοίο και να σκοτώσει από Crewmates. Μόλις ένα Crewmate παίρνει σκοτώθηκε μακριά, οι παίκτες μιλούν και να συζητήσουν ποιος είναι ο απατεώνας. Αν κάνουν λάθος, συνεχίζουν να συντηρούν το σκάφος. Αν μαντέψουν σωστά, τότε το πλήρωμα κερδίζει. Ακούγεται διασκεδαστικό, σωστά;

Τώρα, αν είστε ένας από εκείνους που πήρε γαντζώθηκε στο δημοφιλές παιχνίδι, εδώ είναι κάτι που θα θελήσετε να πάρετε για εσάς και τους φίλους σας: Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα που ονομάζεται 3dp.psd ξεκίνησε 3D-εκτύπωση Μεταξύ μας στοιχεία και θα θελήσετε να συλλέξετε τα πάντα!

Μπορείτε να πάρετε αυτά τα χαριτωμένα 3D-τυπωμένα μεταξύ μας στοιχεία για μόνο P70 το καθένα. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ένα κάλυμμα κεφαλής για ένα επιπλέον P30! Και σε περίπτωση που θέλατε κάτι ακόμα μικρότερο, μπορείτε να πάρετε τη μίνι έκδοση των αριθμών μόνο για P40. Κάνουν τις τέλειες ιδέες δώρων για τους φίλους σας!

Εδώ είναι ένα τακτοποιημένο βίντεο και των δύο μεταξύ μας συλλεκτικά στοιχεία και στις δύο τακτικές και μίνι μεγέθη δίπλα-δίπλα:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *