Εδώ είναι όπου μπορείτε να ψωνίσετε RTW νυφικά φορέματα που ξεκινούν από P15.000

7 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Αγορές + Υπηρεσίες.

(SPOT.ph) Παραδέξου το: λίγο πολύ κάθε άτομο στον κοινωνικό κύκλο σας εγκαθίσταται κάτω και βάζοντας ένα δαχτυλίδι σε αυτό φέτος. Αν είστε ένας από τους τυχερούς που σχεδιάζουν μια νέα ζωή με σύντομα-να-να σύζυγος σας, είμαστε σίγουροι ότι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες στη λίστα των πραγμάτων για να αγοράσει είναι ένα νυφικό. Λόγω των περιορισμών καραντίνας στο μετρό μανίλα, παραδοσιακά εξαρτήματα είναι πολύ πιο δύσκολο να ελιγμούς, έτσι μπορεί να θέλετε να εξετάσει ψώνια ένα φόρεμα από το ράφι. Εντοπίσαμε κάποια αξίζει να εξεταστεί για τη μεγάλη ημέρα σας: Bella Borromeo Atelier κάνει πανέμορφο έτοιμο να φορέσει νυφικά φορέματα σε αιθέρια σχέδια που θα κάνουν οποιαδήποτε ανθισμένη λάμψη νύφη, ενώ το περπάτημα κάτω από το διάδρομο!

Θυμηθείτε, νύφες-να-να: ο στόχος του νυφικού σας είναι να σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι και όμορφη (και επίσης να κάνει τον αρραβωνιαστικό σας να κλαίει όταν σας βλέπει το περπάτημα κάτω από το διάδρομο … LOL), έτσι ώστε να επιλέξουν με σύνεση. Ευτυχώς, Bella Borromeo Atelier έχει πέντε πανέμορφα κομμάτια σε έτοιμα προς χρήση συλλογή τους που θα κάνει κάθε νύφη φαίνονται αβίαστα χαριτωμένη. Πλέον, τώρα δεν θα πρέπει να περάσουν από τον κόπο να πάρει τοποθετηθεί για (και τα χρήματα των δαπανών για) ένα επί παραγγελία φόρεμα.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία από φορέματα που χαρακτηρίζει διαφορετικά ντεκολτέ από την αυτοκρατορία στην αγάπη σε ευθεία-cut και πολλά άλλα. Η σύνθεση προσφέρει επίσης διάφορες μορφές φούστα συμπεριλαμβανομένης μιας φούστας στήλη, μια φούστα τρομπέτα, και ακόμη και ένα τσάι-μήκος φούστα για νύφες που προτιμούν να διατηρήσουν το γάμο τους ματιά λίγο λιγότερο παραδοσιακή. Οι τιμές ξεκινούν από P15.000, έτσι μπορείτε επίσης να επιλέξετε με βάση τον προϋπολογισμό σας!

Το Bella Borromeo Atelier είναι διαθέσιμο online. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, συνδεθείτε στη σελίδα facebook της Bella Borromeo Atelier.

Αν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές στολή για τη μεγάλη σας μέρα, ελέγξτε έξω την εκπληκτική νυφική χωρίζει από νυφικό από Dani Osmeña! Τα κομμάτια ξεκινούν από P5.000, οπότε είναι ιδανικά για νύφες με προϋπολογισμό.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *