Αυτό το Χονγκ Κονγκ με θέμα το κυνήγι οδοκαθαριστή σας επιτρέπει να αξιοποιήσει εσωτερική ντετέκτιβ σας

7 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Πράγματα που πρέπει να κάνετε.

(SPOT.ph) Το Χονγκ Κονγκ είναι ένας από εκείνους τους προορισμούς που δεν σας πειράζει να πετούν ξανά και ξανά. Έχουν εμπορικές περιοχές, συναρπαστικά θεματικά πάρκα, δροσερούς κόμβους τέχνης και σημεία που αξίζουν το Instagram. Ενώ η πανδημία θέσει τέρμα στα περισσότερα από τα σχέδια ταξιδιού σας στο Χονγκ Κονγκ φέτος, μπορείτε ακόμα να ελέγξετε έξω τα διάσημα ορόσημά της μέσω ενός διασκέδαση-γεμισμένου σε απευθείας σύνδεση κυνηγιού μυστηρίου: Ληστεία του Χονγκ Κονγκ, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας του μυστηρίου μανίλα.

Η αποστολή είναι απλή: λύσει το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του αγάλματος Bruce Lee που βρίσκεται κατά μήκος της Λεωφόρου των Αστεριών. Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες μαζί με τους φίλους σας με τουλάχιστον πέντε και το πολύ 15 παίκτες σε P399 ανά κεφαλή. Ολόκληρο το παιχνίδι θα τρέξει στο Zoom για 45 λεπτά, και ένας πλοίαρχος παιχνίδι θα σας προκαλέσει με το μυαλό-boggling παζλ που θα σας βοηθήσουν να λύσετε την υπόθεση του αγάλματος που λείπει. Μερικοί από τους διάσημους τουριστικούς προορισμούς του Χονγκ Κονγκ θα αναβοσβήνουν επίσης στην οθόνη σας ενώ ψάχνετε για στοιχεία.

“Με τα χρόνια, έχουμε κερδίσει πολλούς οπαδούς για τα δωμάτια διαφυγής μας και έχουμε δει πώς αυτό έχει γίνει ένας τόσο συναρπαστικός τρόπος για τις ομάδες να συνδεθούν και να περάσουν χρόνο μαζί. Υπό το φως της πανδημίας, έχουμε λάβει την εμπειρία σε απευθείας σύνδεση και είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να κάνουμε κάτι νέο με το Χονγκ Κονγκ Tourism Board, είμαστε οπαδοί του Χονγκ Κονγκ τους εαυτούς μας. Ανυπομονούμε να δούμε τους ανθρώπους που προσπαθούν το καλύτερό τους για να σπάσουν το μυστήριο, και ενώ δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι εύκολο, σας διαβεβαιώνουμε, θα είναι διασκέδαση,» εν λόγω Errol Magdato του μυστηρίου Μανίλα σε μια δήλωση.

Προ-πανδημία, Μυστήριο Μανίλα είναι γνωστό ότι φιλοξενεί παιχνίδια αίθουσα διαφυγής στα υποκαταστήματά τους σε Makati, Pasig, και Quezon City. Αλλά με τους τρέχοντες περιορισμούς, αποφάσισαν να συνδεθείτε και να δημιουργήσουν παιχνίδια μυστηρίου μέσω του Zoom— που ονομάζεται εύστοχα “Zoomdunnit”. Εκτός από τη ληστεία του Χονγκ Κονγκ, έχουν επίσης τη δολοφονική συνάντηση, όπου θα αναλάβει μια εικονική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου? Εκδίκηση στη Ρεϋνιόν, όπου επανενώνεσαι με φίλους και εχθρούς του γυμνασίου και βρες ποιος είναι ο δολοφόνος πριν δολοφονηθεί ένας άλλος από εσάς. Το χαμένο αριστούργημα, όπου πρέπει να καταλάβετε γιατί ένα αριστούργημα εκατομμυρίων δολαρίων χάθηκε ακριβώς πριν από μια δημοπρασία τέχνης.

Για να κλείσετε οποιοδήποτε παιχνίδι Mystery Manila Zoomdunnit, κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα τους και επιλέξτε ένα παιχνίδι, ημερομηνία, ώρα και αριθμό παικτών. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω online τραπεζικού εμβάσματος, Grabpay, GCash, Coins.ph, over-the-counter τραπεζικές, και επιχειρηματικά κέντρα.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *