Αυτό το κατάλυμα σε Iloilo προσφέρει προσφορές για “Εργασία από το ξενοδοχείο”

7 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Πράγματα που πρέπει να κάνετε.

(SPOT.ph) Η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας εν μέσω της τρέχουσας πανδημίας coronavirus, αλλά ας το παραδεχτούμε, είστε πιθανώς κουρασμένοι από την αντιμετώπιση του αργού Διαδικτύου, ο θορυβώδης γείτονας, και το σχέδιο γεύματος ολόκληρης της ημέρας. Richmonde Hotel Iloilo έχει ένα “Office On-Demand” promo για όταν θέλετε μόνο μια αλλαγή του ρυθμού κατά τη διάρκεια της καθημερινής άλεσμα.

Ημέρα-χρήση των δωματίων πάει για τόσο χαμηλά όσο P3.300 για τέσσερα άτομα για 12 ώρες. Κάθε άτομο παίρνει δύο μερίδες καφέ την ημέρα, μερικά μαξιλάρια και στυλό, και ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο Internet. Ο χώρος και οι πίνακες μπορούν να προσαρμοστούν για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και οι συνάδελφοί σας μπορείτε να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί. Υπάρχει επίσης μια τηλεόραση LED 40 ιντσών με καλωδιακά κανάλια για όταν θέλετε απλώς να το πάρετε εύκολο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μακροχρόνια χρήση στο P33.000 για 15 ημέρες.

Το Richmonde Hotel Iloilo βρίσκεται στη γωνία Της Λεωφόρου Megaworld, στο Επιχειρηματικό Πάρκο Iloilo, στο Mandurriao, στην πόλη Iloilo, στο Iloilo. Είναι λιγότερο από 15 λεπτά μακριά από την πόλη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Richmonde Hotel Iloilo.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *