Αυτές οι δύο Pinoy Romance Flicks είναι streaming σύντομα και οι καρδιές μας δεν είναι έτοιμες

6 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Ψυχαγωγία.

(SPOT.ph) Σαν να χρειάζεστε περισσότερο λόγο για να βυθιστεί βαθύτερα σε ένα άνετο καναπέ που περιβάλλεται από κουβέρτες-με ένα S.O., αν είναι δυνατόν-σε αυτό τον καιρό αγκαλιά! Το Netflix μας χαρίζει με δύο από τα πιο δημοφιλή και γεμάτα ρομ-coms για να χτυπήσουμε τον κινηματογράφο των Φιλιππίνων τα τελευταία χρόνια: το Hows of Us, μία από τις μεγαλύτερες ταινίες της Kathryn Bernardo και του Daniel Padilla μέχρι σήμερα, και το Exes Baggage, το οποίο μας έδωσε την επανένωση της Angelica Panganiban και του Carlo Aquino που δεν ξέραμε καν ότι θέλαμε. Το καλύτερο κομμάτι; Και οι δύο προσγειώνονται στην πλατφόρμα streaming την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια ανανέωση, το Hows of Us έχει KathNiel αναλάβει τους σοβαρούς ρόλους του Γιώργου και Primo αντίστοιχα. Οι δύο είναι σε μια μακροπρόθεσμη και αφοσιωμένη σχέση που ξόρκια ευτυχώς-πάντα-μετά με κάθε δυνατό τρόπο-μόνο τις φιλοδοξίες τους αρχίζουν να τους πάρει σε αντίθετα μονοπάτια στη ζωή. Ο Γιώργος είναι ένα overachiever με στόχο να γίνει γιατρός, ενώ Primo είναι ένας εκκολαπτόμενος μουσικός. Η ταινία είναι ένα καλό της πραγματικότητας-έλεγχος για τα ζευγάρια ακόμα στη φάση του μήνα του μέλιτος και στα χέρια της βασίλισσας των ρομαντικών δράματα, σκηνοθέτης Cathy Garcia-Molina, καταφέρνει να χτυπήσει σκληρά.

Και μάλλον θα είστε σε καλύτερη θέση βλέποντας Exes Αποσκευών όταν είστε σε μια συναισθηματικά υγιή θέση. Δεν έχει σημασία πόσες φορές μπορείτε να το παρακολουθήσετε, βλέποντας την πραγματική ζωή exes Panganiban και Aquino παίζουν φανταστικά exes Pia και Nix-που επανενώνονται μετά από ένα βρώμικο διάλυση και yup, εξακολουθούν να μεταφέρουν πολλές αποσκευές-χτυπά πάντα δεξιά στο αισθάνεται.

Γνωρίζουμε ότι μάλλον δεν πρόκειται για επίθεση ή κάτι τέτοιο, αλλά η πτώση και των δύο τίτλων από το Netflix την ίδια ημέρα μας αφήνει σε εύθραυστη διάθεση και δεν έχει συμβεί ακόμα. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις θερμότερες κουβέρτες σας και να επισημάνετε τα ημερολόγιά σας!

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *