Αυτή η επερχόμενη σειρά netflix που στο Παρίσι είναι η επόμενη διασκέδαση binge-Watch σας

6 Νοεμβρίου, 2020 | By zin | Filed in: Ψυχαγωγία.

(SPOT.ph) Οι άνθρωποι συχνά ρομαντισμό βήμα έξω από τις ζώνες άνεσης, αλλά είναι σπάνιο ότι βλέπουμε κάποιον άλμα δεξιά μέσα χωρίς τόσο πολύ όσο μια στιγμή δισταγμού. Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι το κίνητρο που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η επερχόμενη σειρά 10 επεισοδίων στο Netflix που ονομάζεται Emily στο Παρίσι μπορεί απλά να σας εμπνεύσει να κάνετε αυτό το περιπετειώδες άλμα. Εισάγετε Emily Cooper (Lily Collins), ένα νεαρό στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο που κινείται στο Παρίσι για να εργαστεί για μια γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ πολυτελείας. Μόλις emily βάζει το πόδι της στην πόλη της αγάπης, συναντά προκλήσεις στην εργασία ως το πρόσωπο που φέρνει μια “αμερικανική προοπτική”, βρίσκοντας νέους φίλους-και ακόμη και ρομαντικές προοπτικές, λαμβάνοντας όλα τα αξιοθέατα και τις εμπειρίες που είναι μοναδικές για το Παρίσι.

«Ήθελα να κάνω μια παράσταση, κατά κάποιο τρόπο, όπου αισθάνομαι ότι όλοι μπορούν να ζήσουν μέσω αυτής της εμπειρίας ενός ατόμου που ζει εκεί. ζουν εκεί για έναν λόγο και έχοντας ένα σκοπό», λέει ο Darren Star σε μια εικονική συνέντευξη στρογγυλής τραπέζης παράλληλα collins.

Collins η ίδια βρήκε περιπέτειες Της Emily relatable, όπως μοιράζεται έχοντας πολλές εμπειρίες παρόμοιες με το χαρακτήρα της. “Είναι μια απόδειξη για darren και τους συγγραφείς, επειδή αυτές είναι πραγματικές εμπειρίες που είχα ότι μπορώ να πω ότι ήταν πραγματική, και Emily πέρασε από αυτά, καθώς και. Ένιωσα σαν emily και έγινα πολύ κοντά μέσα από τις εμπειρίες μας», προσθέτει, σημειώνοντας ότι της επέτρεψε να έχουν περισσότερη ενσυναίσθηση για τον χαρακτήρα της.

Το ίδιο ισχύει και για ashley Park, ο οποίος παίζει Mindy Chen, φίλος της Emily στη σειρά. Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στρογγυλής τραπέζης, Park λέει ότι συνδέεται με το πώς Mindy εύκολα ξέρει πώς να παρηγορήσει κάποιον. “Δεν είναι απλά, ξέρεις, κάποιος που λέει… είναι πραγματικά φροντίδα, αλλά και πολύ, πολύ ανένδοτος για καλώντας έξω … Το κρατάει πολύ αληθινό. Νομίζω ότι η κλίση της προς τη φιλία είναι το αγαπημένο μου πράγμα γι ‘αυτήν», προσθέτει.

Φυσικά, τι είναι ένα σόου στο Παρίσι χωρίς να μιλάμε για τα ρούχα; Πάρκο ήταν όλα επαίνους για κοστούμι σχεδιαστής Patricia Field, ο οποίος είναι γνωστός για το έργο της στο The Devil Wears Prada και sex and the city. Εκτός από το να είναι σε κάθε τοποθέτηση, Πάρκο εντυπωσιάστηκε με το πώς πεδίο βάλει μαζί κομμάτια από “πολύ εφικτό καταστήματα” παράλληλα με κομμάτια σχεδιαστών. “Είναι σαν κάθε άτομο μπορεί να έχει αυτό το είδος της μόδας, αν έχετε το σωστό μάτι και είστε αρκετά δημιουργικοί,” λέει ο Park.

Collins προσθέτει πώς ρούχα τους έχουν γίνει “μια επέκταση της προσωπικότητας του χαρακτήρα και κανείς δεν το κάνει αυτό καλύτερα από Pat Field, ξέρετε.” Στη σειρά, η φωτεινή και τολμηρή προσωπικότητα της Emily «αντιπροσωπεύεται στο χρώμα και την υφή και το σχέδιο και τα σχήματα,» όπως collins το θέτει, «και όλα αυτά είναι αισθητικά τόσο ελκυστικά με το σκηνικό του Παρισιού.»

Εκτός από τα υπέροχα αξιοθέατα και τα υπέροχα ρούχα, ένα τεράστιο κομμάτι της Emily στο Παρίσι επικεντρώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Star, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε hit δείχνει όπως το σεξ στην πόλη και νεότεροι, βλέπει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως “μέρος του ιστού της ζωής μας τώρα.” Εκτός από το ότι είναι μια “πραγματικά υπέροχη συσκευή αφήγησης” για το χαρακτήρα της σειράς, Starr προσθέτει, “Ότι [κοινωνική μέσα ενημέρωσης] αισθάνθηκε ακριβώς σαν να μου κάτι που ένα νεαρό άτομο θα ήταν πραγματικά οδηγεί σε μια ομάδα μάρκετινγκ.”

Η στιγμιαία φύση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τρέχει παράλληλα με το πόσο γρήγορη Emily αναπηδά πίσω από τους αγώνες της για την παράσταση, και Collins πιστεύει ότι έχει να κάνει με την αισιοδοξία του χαρακτήρα της, επινοητικότητα, και αυτό που αποκαλεί “η αμερικανική νοοτροπία του «όλα είναι δυνατά.” “Δεν φοβάται να ζητήσει βοήθεια. Και σε εκείνες τις στιγμές, ξέρετε ότι δεν μπορεί να παραιτηθεί», λέει ο Collins. “Δεν είναι μια quiter, και έτσι μου αρέσει πραγματικά αυτή η νοοτροπία του ζητώντας βοήθεια όταν το χρειάζεται … Είναι πολύ δυνατή και παθιασμένη.”

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *