Κοκτέιλ

10 ΚΑΛΎΤΕΡΕς ΜΟΝΑΔΙΚΈς ΣΥΝΤΑΓΈς ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ!

Αν είστε λάτρης της μαργαρίτας σαν εμάς, θα λατρέψετε τις μοναδικές συνταγές μαργαρίτας για κάθε εποχή! Προσθέσαμε διασκεδαστικά συστατικά όπως η καρύδα και ο ιβίσκος στην κλασική μαργαρίτα για να φτιάξουμε σκευάσματα που δεν είχατε ποτέ πριν!

Μαργαρίτες είναι ένα κλασικό κοκτέιλ από το Μεξικό. Είναι παραδοσιακά φτιαγμένο με τεκίλα, χυμό λάιμ και συνήθως ένα λικέρ πορτοκαλιού. Ωστόσο, υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες εκδόσεις που είναι πέρα από νόστιμα!

Υπάρχουν επίσης πολλοί τρόποι που μπορείτε να σερβίρετε μια μαργαρίτα. Σερβίραμε μίνι μαργαρίτες σε μικροσκοπικά μπουκάλια τεκίλα στο brunch και ήταν ένα τέτοιο χτύπημα! Μπορείτε ακόμη και να τους εξυπηρετήσει σε μίνι ποτήρια μαρτίνι που φαίνονται χαριτωμένα πάρα πολύ.

Μια άλλη επιλογή για να κάνετε τη μαργαρίτα σας έξοχη μοναδική προσθέτει έναν φυσικά βαμμένο ρόδινο ή μπλε κύβο πάγου!

Επίσης, αν ψάχνετε για ένα κλασικό κοκαλιάρικο μαργαρίτα αυτό είναι το απόλυτο αγαπημένο μας! Είναι εξαιρετικά φρέσκο, ελαφρώς ζαχαρωμένο και απλά νόστιμο!

ΜΙΑ ΣΎΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
Η ιστορία της Μαργαρίτας ξεκινά με την Μάργκαρετ Σαμς. Το 1948, κάλεσε κάποιους καλεσμένους για ένα κοκτέιλ πάρτι και αποφάσισε να πειραματιστεί με λίγο αλκοόλ. Ανακάτεψε cointreau και τεκίλα με λίγο ασβέστη και αλάτι γύρω από την άκρη του γυαλιού. Αυτός κάλεσε τη Μαργαρίτα.

ΤΏΡΑ ΣΤΙς ΜΟΝΑΔΙΚΈς ΣΥΝΤΑΓΈς ΜΑς!
10 ΚΑΛΎΤΕΡΕς ΜΟΝΑΔΙΚΈς ΣΥΝΤΑΓΈς ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΡΟΥΤΏΔΗς ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΗ ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΕς ΜΑΡΓΑΡΊΤΕς
Αγαπάμε αυτές τις φρουτώδεις κατεψυγμένες μαργαρίτες! Είναι φτιαγμένα με φρέσκα υλικά, χωρίς μίξερ και τέλεια ζαχαρωμένα! Επιπλέον, είναι αρκετά απλό να κάνει!

ΜΕΛΙΝΤΕΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΜΕΛΙΝΤΕΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Η συνταγή είναι ελαφριά και αναζωογονητική και έχει το τέλειο μείγμα από μέλι, ασβέστη και, φυσικά, τεκίλα!!

3 ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΜΑΡΓΑΡΊΤΕς ΚΑΡΎΔΑς
ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ΚΑΡΎΔΑς
Παρασκευάζεται με μόνο 3 συστατικά και ανακινείται στην τελειότητα. Πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μας για μια καλοκαιρινή μέρα.

ΙΒΊΣΚΟς ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
ΙΒΊΣΚΟς ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
Αυτή η μαργαρίτα hibiscus είναι μια υπέροχη συστροφή στο κλασικό κοκτέιλ μαργαρίτα και το αγόρι το κάνει ποπ! Με το πλούσιο χρώμα του και την υπέροχη πικάντικη γεύση του, θα είναι ένα χτύπημα στα συμβαλλόμενα μέρη. Πλέον είναι αρκετά καταριέται απλό να κάνει, μόνο 4 συστατικά!