Επιδόρπια

ΌΛΟΙ ΟΥΡΛΙΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΩΡΑΊΑ ΚΡΈΜΑ!

Όλοι φωνάζουμε για ωραία κρέμα! Αν δεν έχετε ακούσει για ωραία κρέμα, είναι μια μπανάνα με βάση “παγωτό” συνταγή, αλλά μια υγιή έκδοση με μηδενική προστιθέμενη ζάχαρη ή γαλακτοκομικά προϊόντα!

Δημιουργήσαμε 3 ωραίες συνταγές κρέμας προσθέτοντας σε ακτινίδια και σμέουρα για να κάνουμε όμορφα χρώματα και διασκεδαστικές γεύσεις.

Όταν ήμασταν στη Μασσαλία της Γαλλίας, σταματήσαμε σε ένα μικρό κατάστημα gelato και πωλούσαν αξιολάτρευτο, προ-μερίδες μπάλες gelato σε μικρά πλαστικά γυαλιά shot, το οποίο νόμιζα ότι ήταν ιδιοφυΐα και ιδανικό για τα μέρη.

Τα χρώματα και τα καλύμματα με ενέπνευσε να κάνω κάτι παρόμοιο, έτσι αυτές οι κατεψυγμένες απολαύσεις ήρθε στη ζωή!

Είναι τέλεια για τα παιδιά πάρα πολύ δεδομένου ότι είναι πραγματικά ακριβώς να πάρει μια καλή μερίδα των φρούτων και ένα επιδόρπιο χαμηλής ζάχαρης.

Παρακάτω είμαστε απαντώντας σε ορισμένες από τις ερωτήσεις σας για την πραγματοποίηση αυτής της γαλακτοκομικά χωρίς θεραπεία και μοιράζονται τη συνταγή μας!

ΑΠΌ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΗ Η ΩΡΑΊΑ ΚΡΈΜΑ;
Αυτή είναι μια εναλλακτική λύση παγωτού χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και παρασκευάζεται με μπανάνες, γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου και φρούτα. Είναι επίσης απαλλαγμένο από οποιαδήποτε πρόσθετα ή επεξεργασμένα σάκχαρα.

ΓΙΑΤΊ ΛΈΓΕΤΑΙ ΩΡΑΊΑ ΚΡΈΜΑ;
Λέγεται ωραία κρέμα επειδή είναι εμπνευσμένη από το κλασικό, κρεμώδες παγωτό που όλοι αγαπάμε, αλλά καλύτερο για το σώμα σας! Δεδομένου ότι δεν έχει προστιθέμενη ζάχαρη ή γαλακτοκομικά προϊόντα, αυτό είναι πιο εύκολο να χωνέψει και υγιέστερο συνολικά. Είναι καλύτερο για σένα από το παραδοσιακό παγωτό.

ΜΠΟΡΕΊς ΝΑ ΠΑΓΏΣΕΙς ΤΗΝ ΩΡΑΊΑ ΚΡΈΜΑ;
Μπορείτε, αν και ωραία κρέμα δεν προορίζεται να είναι πλήρως κατεψυγμένα, όπως θέλετε να έχει μια κρεμώδη υφή. Αν το παγώσεις για πολύ καιρό θα γίνει παγωμένο. Είναι καλύτερα να το παγώσεις 1 ώρα πριν το σερβίρεις.

Εάν πρέπει να παγώσετε επιπλέον, σιγουρευτείτε για να το αφήσετε να ξεπαγώσει στον πάγκο για περίπου 20-30 λεπτά πρίν εξυπηρετεί.

ΠΏς ΠΥΚΝΏΝΕΙς ΤΗΝ ΩΡΑΊΑ ΚΡΈΜΑ;
Αν έχετε έναν σκληρό χρόνο να πάρει το σωστό κρεμώδες, παχιά συνοχή μπορείτε να προσθέσετε σε κατεψυγμένα φρούτα ή περισσότερες μπανάνες. Αυτό θα βοηθήσει να πυκνώσει επάνω λίγο.