Ζωή

Ταξίδια που σας αλλάζει

“Δεν ήμουν χαρούμενος. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω το περιβάλλον μου και έτσι έφυγα για να ταξιδέψω το 1984. Ήταν απόλυτη ελευθερία. Είναι το καλύτερο συναίσθημα ποτέ όταν δεν ξέρετε τι είναι γύρω από τη γωνία.” Ήταν αυτό το απόσπασμα από linda Nijlunsing που γαντζώθηκε μου να ακούτε το Ταξίδι Podcast. Μου γαντζώθηκε γιατί είναι ακριβώς το πώς κατέληξα αφήνοντας τη δουλειά και την καριέρα μου το 2006, και το «δεν ξέρει τι είναι γύρω από τη γωνία» που με κράτησε που ζουν στο δρόμο για 11 χρόνια.

Τα ταξίδια μπορεί να είναι μετασχηματιστικά. Ήταν για μένα.

Ίσως γι ‘αυτό μου αρέσει να ακούω ιστορίες ταξίδια που σας αλλάζει και πώς η απλή αλλαγή του καθημερινού περιβάλλοντός σας μπορεί μερικές φορές να είναι η καλύτερη θεραπεία που μπορεί κανείς να έχει. Τα ταξίδια σε ελευθερώνουν. Σε απαλλάσσει από τις ρουτίνες σου, από αυτά που νόμιζες ότι ήξερες, από τα υπάρχοντά σου, και από τους περιορισμούς που βάζεις στον εαυτό σου.

Αλλά το επεισόδιο podcast άκουγα δεν ήταν απαραίτητα μια ιστορία για τα ταξίδια, ήταν μια ιστορία για το πού το ταξίδι σας οδηγεί. Και οδήγησε τη Λίντα στο απομακρυσμένο εσωτερικό της Αλάσκας για την αγάπη.

“Η Αλάσκα θα σε ταΐσει, θα σε κάνει ευτυχισμένο, αλλά αν δεν ζήσεις με τους κανόνες της, θα πεθάνεις.” -Λίντα Νίζλουνσινγκ

Και αυτό είναι όπου θα χτυπήσει το σημείο της μη επιστροφής στο podcast, θα πρέπει να ακούσετε σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *