Κουζίνα

Τακτοποίηση στο Ντένβερ και εύρεση αγαπημένα πράγματα μου

Κάθε φορά που επιστρέφω από ένα ταξίδι, βάλτε το κλειδί στο πόμολο μου, και ανοίξτε την πόρτα – ένα αίσθημα ανακούφισης πλένει πάνω μου. Είμαι στο σπίτι. Μπορώ να ξεπακετάρω και να βάλω τα πράγματά μου πίσω στη θέση του, και να κλωτσήσω τα πόδια μου στον καναπέ και να απολαύσω τη διαδικασία να έχω τη δική μου θέση ξανά. Είμαι στο Ντένβερ εδώ και 10 μήνες και πέρασε τόσο γρήγορα. Αισθάνομαι μάλλον νέα εδώ ακόμα, αλλά κοιτάζω πίσω για τους 10 μήνες και έχω κάνει κάποια αξιοπρεπή πρόοδο στο να εγκατασταθούν και να βρουν πράγματα να κάνουν στο Ντένβερ.

Ξέχασα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να μετακομίσω σε μια νέα πόλη. Και δεδομένου ότι η ζωή μου είναι κάθε άλλο παρά φυσιολογική, έχω συναντήσει μερικές προκλήσεις καθώς προσπαθώ να εγκατασταθώ στο Ντένβερ. Είμαι πραγματικά μόνο στο σπίτι περίπου το 50% του χρόνου, έτσι ώστε η να πάρει πάγια διαδικασία παίρνει λίγο περισσότερο από ό, τι έχει για μένα στο παρελθόν. Είναι δύσκολο να ενταχθούν σε οποιαδήποτε τακτική ομάδες, δεδομένου ότι το μεγάλο μέρος του χρόνου το πρόγραμμά μου με έχει ταξιδεύουν έξω από την πόλη. Πλέον, στο παρελθόν έχω μετακινηθεί σε μια νέα πόλη και πάντα είχε μια εταιρική δουλειά, η οποία είναι κάτι σαν ένα στιγμιαίο άλμα στη δικτύωση και τους κοινωνικούς κύκλους. Ωστόσο, στο Ντένβερ δουλεύω από το σπίτι, και αν δεν κάνω ένα σημείο για να βγούμε έξω, εγώ σπάνια ποτέ δείτε ή να μιλήσετε με κανέναν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξέρω, ξέρω – κάθε εργασία στο σπίτι επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση.

Το να βάζεις τις ρίζες σου είναι να είσαι τιμωρημένος. Μερικά από τα γείωση είναι για τις ανάγκες όπως την ασφάλιση / γιατρούς, την εγγραφή για να ψηφίσει, και την εκμάθηση το δρόμο σας γύρω από μια νέα πόλη. Αλλά το διασκεδαστικό μέρος για να πάρει γειωμένο σε μια νέα πόλη είναι η εύρεση νέων εστιατορίων, μπαρ, εκδηλώσεις, και δραστηριότητες. Σε αυτούς τους 10 μήνες έχω βρει μερικά αγαπημένα στο Ντένβερ που είμαι ενθουσιασμένος για να εισαγάγει στους επισκέπτες και τους νεοεισερχόμενους σαν εμένα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *