Κουζίνα

Σινσινάτι τροφίμων που πρέπει να δοκιμάσετε

Μέσα σε μόλις μερικές χιλιάδες πόδια είχα μια γεύση από τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ελλάδα και το Βέλγιο. Και το πιο εκπληκτικό πράγμα είναι ότι όλα αυτά τα έθνικ τρόφιμα και ποτά βρέθηκαν στο Σινσινάτι! Findlay Αγορά έχει πάνω από έναν αιώνα της ιστορίας των τροφίμων Σινσινάτι και έχει ένα ίδρυμα στη γειτονιά Πάνω από το Ρήνο για πάνω από 164 χρόνια.

Δοκίμασα το δρόμο μου μέσα από την αγορά με το Σινσινάτι Food Tours. Ο οδηγός μου, Barb, μου έδωσε όλη την ιστορία της αγοράς, ενώ με παίρνει στο αγαπημένο της σταματά την εισαγωγή μου στους ανθρώπους που ήταν η καρδιά της αγοράς. Πολλοί, όπως η Κέιτ από τη Μεσογειακή Αγορά Εισαγωγών του Πρύτανη, προέρχεται από μια γενεαλογία της ιστορίας της αγοράς.

Ο πατέρας της σύστησε ελληνικά και μεσογειακά τρόφιμα στην αγορά Findlay πριν από 35 χρόνια. Έχασε το φαγητό και τα μπαχαρικά του από το Λίβανο, έτσι άνοιξε το κατάστημά του εκεί για να εξυπηρετήσει την αγορά μεταναστών. Kate τρέχει τώρα την αγορά και εξακολουθεί να έχει επικεντρωθεί στη σύνδεση με τους μετανάστες μέσω των τροφίμων, κρατώντας κάποια καινοτόμα δείπνα εμπειρία των μεταναστών.

Findlay Αγορά ήταν μόνο η αρχή της εμπειρίας μου Σινσινάτι τροφίμων, και ήταν το θεμέλιο για την κατανόησή μου για την εκπληκτική γαστρονομική σκηνή στο Cincy. Πέρασα το υπόλοιπο του χρόνου μου σκάβοντας σε μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα στο Σινσινάτι? τρόφιμα που θα σας κάνουν να θέλετε να ταξιδέψετε εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *