Κουζίνα

Πώς να παραγγείλετε και να απολαύσετε Pintxos στο Σαν Σεμπαστιάν

Είναι το πρώτο μου ταξίδι στο Σαν Σεμπαστιάν και είμαι μπερδεμένος. Οι άνθρωποι αρπάζουν φαγητό από το μπαρ, φεύγουν και δεν πληρώνουν. Αν αυτό δεν ήταν αρκετά συγκεχυμένη, βλέπω ως κανείς πίσω από το μπαρ γράφει τίποτα κάτω ή παρακολουθεί τίποτα. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι παρόμοιο με ένα από αυτά τα σούπερ φανταχτερά εστιατόρια όταν ένας σερβιτόρος παίρνει μια παραγγελία για έξι και ποτέ δεν γράφει τίποτα κάτω. Είναι σαν να επιδεικνύουν τις ανώτερες δεξιότητες μνήμης τους, αλλά αυτό με κάνει ακριβώς ανήσυχος αντί εντυπωσιασμένος.

 

Βλέπω κάποιον να παραγγέλνει μια μπύρα, αλλά η μπύρα βγαίνει σε ένα ποτήρι χυμού με μόνο μια μικροσκοπική ποσότητα κεχριμπαρένιας υγρής που έχεται στο ποτήρι. Πλέον, υπάρχουν όλα τα είδη των ποτών που γίνονται ότι δεν έχω δει ποτέ πριν (και πιστέψτε με, είμαι εξοικειωμένος με κοκτέιλ). Και τελικά είδα έκπληκτος ως μια γυναίκα ρίχνει πετσέτα της στο πάτωμα και τα πόδια έξω σαν σκουπίδια σε εσωτερικούς χώρους σε ένα εστιατόριο ήταν εντάξει.

Η σκηνή σε αυτό το μπαρ του Σαν Σεμπαστιάν έμοιαζε με καθαρό χάος.

Σαρδέλες. Ήταν δυνατά και φιλικά – σαν ένα βράδυ της Παρασκευής στο Lower East Side της Νέας Υόρκης. Ήταν εκφοβιστικό να σκεφτούμε το άλμα σε αυτή την κουλτούρα των τροφίμων? Μου φάνηκε τόσο ξένο.

Μερικές φορές το φαγητό έξω σε ένα εστιατόριο δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε σε μια ξένη χώρα. Νόμιζα ότι η Ευρώπη ήταν αρκετά εύκολη και παρόμοια με τις ΗΠΑ μέχρι που έφτασα στη Χώρα των Βάσκων στην Ισπανία και μπήκε σε ένα μπαρ pintxo στο Σαν Σεμπαστιάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *