εύκολη καθημερινά

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΝΌΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΨΩΜΊ ΜΑΪΜΟΎ!

Παιδιά και ενήλικες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτό το ζυμωτό, γλυκό, τραβηγμένο επιδόρπιο. Αυτή η εύκολη συνταγή ψωμί μαϊμού είναι ένα που θα θέλετε να κάνετε ξανά και ξανά. Διαβάστε παρακάτω για βήμα προς βήμα οδηγίες για την παραγωγή αυτής της συνταγής!

Τα παιδιά λατρεύουν να τα κάνουν χάλια. Οι γονείς αγαπούν να εξοικονομήσουν χρόνο, ειδικά όταν το ψήσιμο με kiddos!

Για να πάρετε το μέγιστο και των δύο κόσμων που θέλετε να μετατρέψετε σε εύκολο ψωμί μαϊμού. Είναι ένα cinch να κάνει και pull-χώρια το σχέδιό του το καθιστά όχι μόνο χέρι-φιλικό αλλά σχεδόν υποχρεωτικό.

Το να τρως με τα χέρια σου μπαίνει και να βγαίνει από το στυλ. Υπάρχει μια σπλαχνική, υπέροχη ποιότητα σε αυτό που θα πρέπει να ενθαρρυνθεί (εντός λογικής)

Διαβάστε παρα να μάθετε συναρπαστικά γεγονότα σχετικά με αυτό το ooey-gooey αγαπημένο.

ΕΎΚΟΛΟ ΨΩΜΊ ΜΑΪΜΟΎ
Τα πάντα για το ψωμί μαϊμού είναι εύκολο. Αποθηκεύει καλά, είναι προσαρμόσιμη, μπορείτε να το προετοιμάσετε εκ των προτέρων, και διαρκεί αρκετά ώστε να μπορείτε να ξεφύγετε με μεγάλες παρτίδες.

Δεν απαιτεί ακόμη και πιάτα για να απολαύσετε, αν και θα θελήσετε να μείνετε στην κορυφή του ποιος αγγίζει τι στο μεταξύ τσιμπήματα.

Ανοίξτε κάθε συσκευασία των κονσερβοποιημένων μπισκότων.

Τυλίγουμε τη ζύμη σε μικρές μπάλες. Ροζ από περίπου 3 κουταλιές της σούπας ανά μπάλα.

Γενναιόδωρα, λαδώνουμε ένα βαθύ τηγάνι με βούτυρο. Λαδώνουμε το κάτω μέρος και τις πλευρές.

Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

Παλτό το κάτω μέρος του ταψί και στη συνέχεια πασπαλίζουμε 1/8 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη πάνω από το στρώμα.

Συνεχίστε να δημιουργείτε ένα άλλο στρώμα πάνω από το πρώτο στρώμα και πάλι, πασπαλίζουμε την καστανή ζάχαρη πάνω από την κορυφή πριν ξεκινήσετε ένα άλλο στρώμα.

Ανάλογα με το μέγεθος του ταψί, θα πρέπει να έχετε 2 στρώματα μπάλες ζύμης στο τηγάνι. Μπορεί να έχεις επιπλέον λεφτά, αλλά δεν τα χρειάζεσαι.

Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε πάνω από τη ζύμη πριν το ψήσιμο.

Πασπαλίζουμε σε μερικά από τα αριστερά πάνω από κανέλα και μείγμα ζάχαρης.

Στη συνέχεια, ψήνουμε το ψωμί σε φούρνο 350 μοιρών για περίπου 45 λεπτά. Ανάλογα με τα μπισκότα που χρησιμοποιείτε, ελέγξτε τις οδηγίες για να δείτε πόσο καιρό να μαγειρέψουν.

Το ψωμί μαϊμού θα είναι χρυσό καφέ στην κορυφή και αυτό είναι που θέλετε. Είναι σημαντικό να μαγειρέψουν σε όλη τη διαδρομή μέσα έτσι δεν έχετε ένα ζυμωτό μέσα.