Κοκτέιλ

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΗΛΌΠΙΤΑ MOONSHINE

Νόστιμη συνταγή για σπιτική μηλόπιτα moonshine! Είναι γλυκό και γεμάτο με μήλο και μπαχαρικά. Το τέλειο κοκτέιλ πτώση για να πιείτε σε ένα τραγανό βράδυ.

Έχεις ακούσει ποτέ για το φεγγαρόφωτο με μηλόπιτα; Είναι ένα νόστιμο κοκτέιλ που βάζει μια ενημερωμένη συστροφή στο κλασικό σπίτι-αποσταγμένο πνεύμα.

Αυτό το νόστιμο κοκτέιλ κάτω από το σπίτι είναι εύκολο να γίνει, και σίγουρα να ευχαριστήσει το πλήθος. Πλέον, μοναδική όλα τα αμερικανικά ζεύγη γεύση τέλεια με μπάρμπεκιου το καλοκαίρι και κατεβαίνει τέλεια κατά τη διάρκεια μιας νύχτας ημερομηνία πτώση.

Αν αναρωτιέσαι πώς να αναμίξεις αυτό το ποτό, σε καλύπτουμε. Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κάνει μουνσίνη μηλόπιτα, και να μάθουν όλα όσα θα χρειαστεί να ξέρετε για αυτό το δημιουργικό κοκτέιλ σκάφος.

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΗΛΌΠΙΤΑ MOONSHINE
Προμήθειες
Μεγάλη κατσαρόλα για να σιγοβράσει ο μηλίτης.
Κονσέρβες βάζα για αποθήκευση.
Μεγάλο μπολ με στόμιο.
Οδηγίες
Προσθέστε τον μηλίτη μήλου, το χυμό μήλου, τα σάκχαρα και όλα τα μπαχαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Αφήνουμε αυτό το μείγμα να σιγοβράσει για 1 ώρα.
Απενεργοποιήστε τη φωτιά και αφήστε το να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για άλλα 30 λεπτά.
Αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας και ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ με ένα στόμιο.
Προσθέστε το Ever Clear και ανακατέψτε.
Ρίξτε το moonshine σε γυάλινα βάζα και σφραγίστε με ένα καπάκι μέχρι να είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΕΊΝΑΙ Η ΜΗΛΌΠΙΤΑ MOONSHINE ΠΑΡΆΝΟΜΗ;
Μην ανησυχείς. Παρά το όνομα, αυτό το κοκτέιλ της εποχής της απαγόρευσης είναι απολύτως νόμιμο, εκτός αν ετοιμάζετε το δικό σας hooch στο σπίτι. Σε αυτή τη συνταγή, χρησιμοποιούμε Everclear, αλλά υπάρχει μια ποικιλία από νομικά moonshines στην αγορά που συνδυάζονται καλά με τις άλλες γεύσεις σε αυτό το κοκτέιλ.

ΕΊΝΑΙ EVERCLEAR MOONSHINE;
Τεχνικά, όχι. Αλλά, έχει ιστορικό απαγόρευσης! Και, ενώ δεν είναι επίσημα μαύρη αγορά αλκοόλ, Everclear είναι ιδανικό για την ανάμειξη μέχρι σπιτικό moonshine μηλόπιτα σας.

ΜΉΠΩς ΣΠΙΤΙΚΉ ΜΗΛΌΠΙΤΑ MOONSHINE ΧΑΛΆΣΕΙ;
Χρησιμοποιώντας υψηλής απόδειξης αλκοόλ όπως Everclear θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της σπιτικής μηλόπιτας moonshine σας. Έτσι, πριν προσπαθήσετε να κάνετε αυτό το ποτό με τα αγαπημένα σας οινοπνευματώδη ποτά, ελέγξτε ξανά την ετικέτα για υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

ΜΠΟΡΕΊ Η ΜΗΛΌΠΙΤΑ MOONSHINE ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΔΩΜΑΤΊΟΥ;
Μπορείτε να αποθηκεύσετε το μήλο moonshine σας στα σφραγισμένα βάζα mason σε μια δροσερή, ξηρά θέση, παρά το ψυγείο. Και, αν χρησιμοποιήσατε αλκοόλ με υψηλό ποσοστό αλκοόλ, θα πρέπει να παραμείνει φρέσκο για χρόνια. Ακριβώς να είστε βέβαιος να κρατήσει τα βάζα σας εντελώς κλειστά και έξω από τον ήλιο.

ΜΉΠΩς ΜΗΛΌΠΙΤΑ MOONSHINE ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ;
Αν σκοπεύεις να κρατήσεις ένα βάζο για τα εγγόνια σου, ναι. Η αποθήκευση moonshine σας στο ψυγείο θα το κάνει να διαρκέσει περισσότερο. Αλλά μάλλον δεν θα είναι απαραίτητο.

Εάν θα δοκιμάζατε μάλλον αυτήν την συνταγή με ένα χαμηλότερο ποσοστό οινοπνεύματος, η αποθήκευσή της για ένα πιό σύντομο χρονικό διάστημα στο ψυγείο μπορεί να βοηθήσει να το κρατήσει από την αλλοίωση.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΕΤΕ ΣΤΟ MOONSHINE ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΓΕΎΣΗ;
Αν σας αρέσει η ιδέα αυτής της συνταγής, αλλά θέλετε να ράμπα μέχρι τη γεύση, γιατί να μην δώσει το μήλο moonshine μηλίτη μια δοκιμή; Αυτή η παραλλαγή δεν θα χαρακτηρίσει τις ίδιες πικάντικες προτιμήσεις της πτώσης αλλά αντ’ αυτού θα έχει μια φωτεινή και φρουτώδη κλωτσιά, που εκρήγνυται με τα φρέσκα μήλα.

Κανέλα moonshine είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή, ιδανικό για την προθέρμανση σε ζωηρές νύχτες πτώση. Για μια εξωτική συστροφή, ρίξτε σε μερικά επιπλέον μπαχαρικά όπως γαρίφαλο και γλυκάνισο αστέρι. Αυτό το ποτό κάνει επίσης για μια συναρπαστική προσθήκη σε ένα ρουστίκ σύγχρονο γεύμα ευχαριστιών.