Κοκτέιλ

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΈΝΑ ΚΟΚΤΈΙΛ ΠΟΥΛΊ ΖΟΎΓΚΛΑ

Αν σας αρέσουν τα κοκτέιλ tiki, θα λατρέψετε το Jungle Bird! Εφευρέθηκε στο Χίλτον της Κουάλα Λουμπούρ το 1978. Περιέχει μόνο 5 συστατικά και είναι τόσο εύκολο να γίνει στο σπίτι!

Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές των τροπικών ποτών εμπνευσμένων από tiki. Το κοκτέιλ πουλιών ζούγκλα γίνεται με κλασικά συστατικά tiki και ένα κάπως περίεργο συστατικό, Campari. Campari δεν είναι ένα τυπικό τροπικό συστατικό, αλλά λειτουργεί τόσο καλά σε αυτό το κοκτέιλ. Ποιος ήξερε ότι ένα ιταλικό λικέρ θα κατέληζε σε ένα ποτό tiki;!

Προς έκπληξή μας, η γλυκύτητα του ανανά συμπληρώνεται από την πικρία του Καμπάρι. Οι υποκείμενες σημειώσεις όλα παίζουν ένα υπέροχο ρόλο στη δημιουργία του πιο γευστικό ποτό tiki. Είναι απολύτως νόστιμο!

Μετά τη δοκιμή παραλλαγές συνταγή, έχουμε εγκατασταθεί σε αυτό. Είναι η τέλεια ισορροπία γλυκύτητας και πικρίας.

Οδηγίες
Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά εργαλεία. Δείτε τα 10 must-have εργαλεία μπαρ!

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ με πάγο.

Σχιστόλιθος για έντονα για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα κατά την παρασκευή του κοκτέιλ. Το νερό από τον πάγο πρέπει να λιώσει ενώ τρέμει έτσι αραιώστε το κοκτέιλ έτσι ώστε τα συστατικά να αναμειχθούν μαζί.

Μόλις ανακινείται το κοκτέιλ, σουρώνουμε σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα παγάκια ή θρυμματισμένο πάγο για αυτό το κοκτέιλ.

Γαρνίρουμε το κοκτέιλ με ανανά, λάιμ ή ακόμα και φρέσκο δυόσμο.

ΣΥΜΒΟΥΛΈς ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΕΝΌς ΠΟΥΛΊ ΖΟΎΓΚΛΑ
Χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας συστατικά όπως καλής ποιότητας ρούμι, βιολογικό χυμό ανανά, φρέσκο χυμό λάιμ, και βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο κατά την παρασκευή του απλού σιροπιού.

Όπως προαναφέρθηκε, τίναγμα με πάγο είναι ζωτικής σημασίας για την κατασκευή αυτού του κοκτέιλ.

Εάν το ποτό είναι λίγο πάρα πολύ ισχυρό, προσθέστε έναν παφλασμό του νερού σόδας πέρα από την κορυφή.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΎΡΟ ΡΟΎΜΙ ΓΙΑ TIKI ΠΟΤΆ
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες του σκοτεινού ρουμιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα πουλί ζούγκλα. Χρησιμοποιήσαμε Zaya για αυτή τη συνταγή που είναι ένα 16-year-old σκούρο ρούμι. Πάει πολύ καλά με αυτό το κοκτέιλ. Εδώ είναι μερικές άλλες επιλογές.

Ενημερώστε μας αν κάνετε αυτό το νόστιμο, κοκτέιλ Jungle Bird! Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας, γι ‘αυτό παρακαλώ αφήστε μια κριτική και σχόλιο παρακάτω.

Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε σε FACEBOOK, INSTAGRAM και PINTEREST για να δείτε πιο νόστιμες συνταγές, κοκτέιλ, επιδόρπια και πάρτι!