Κοκτέιλ

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΈΝΑ ΒΡΏΜΙΚΟ ΜΑΡΤΊΝΙ!

Η αγαπημένη μας συνταγή βρώμικου μαρτίνι και η ιστορία αυτού του κλασικού ποτού! Μοιραζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες για να κάνουμε αυτό το κοκτέιλ ανακινείται και αναδεύεται!

Αν σας αρέσει να ψυχαγωγήσει, μπορεί να είναι συνεχώς στο κυνήγι για νέες συνταγές. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για δείπνο από το φαγητό και το επιδόρπιο. Ζωντανέψτε το επόμενο πάρτι σας (ή το βράδυ της Κυριακής) με ένα βρώμικο μαρτίνι χρησιμοποιώντας την αλάνθαστη συνταγή μας. Εν τω μεταξύ, θα ξετυλίξουμε και τα βρώμικα μυστικά αυτού του ποτού!

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΏΜΙΚΟΥ ΜΑΡΤΊΝΙ
Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με αυτό. Εδώ είναι δύο από τις ιστορίες που μπορεί να κρατήσει το μυστικό της ταπεινής αρχής του βρώμικου μαρτίνι.

Η ιστορία λέει ότι ένας μπάρμαν της Νέας Υόρκης δημιούργησε την παραλλαγή μαρτίνι το 1901 με το ανακάτεμα της ελιάς και τελικά προσθέτοντας άλμη ελιάς.

Ή… ίσως ήταν διάσημος μπάρμαν του 19ου αιώνα Τζέρι Τόμας που πρώτα αναμειγνύονται σε μια μικρή άλμη ελιάς για να καρύκευμα μέχρι το ποτό υπογραφή του.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΡΏΜΙΚΟ ΣΕ ΈΝΑ ΒΡΏΜΙΚΟ ΜΑΡΤΊΝΙ;
Τα βρώμικα μαρτίνι έχουν μια κλωτσιά της άλμης ελιάς στο μίγμα. Ο χυμός ελιάς προσθέτει οξύτητα και αλάτι για μια πιο ισχυρή γεύση που πίνουν γουλιές παγκοσμίως. Αλλάζει επίσης το χρώμα ενός καθαρού, καθαρού μαρτίνι, καθιστώντας το «πιο βρώμικο». Παραδοσιακά μαρτίνι έρχονται με μια ελιά γαρνιτούρα, αλλά πολλοί μπάρμαν προσθέσετε δύο ή περισσότερα σε ένα βρώμικο μαρτίνι.

Οδηγίες
Προσθέστε τα υλικά σε ένα ψηλό ποτήρι κοκτέιλ για ανάδευση ή σε ένα σέικερ κοκτέιλ για τίναγμα. Μπαίνουμε στη διαφορά για το τίναγμα και την ανάδευση παρακάτω. Είναι πλήρως η προτίμησή σας και στην πραγματικότητα προτιμούν τίναγμα!

ΆΛΜΗ ΕΛΙΆς
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν την άλμη ελιάς στο βάζο των ελιών. Ωστόσο, αν κάνετε πολλά βρώμικα μαρτίνι μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ή να κάνετε άλμη ελιάς σας. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές:

Βρώμικο Μαρτίνι Όλα Τα Φυσικά Άλμη Ελιάς
Βρώμικος χυμός ελιάς Sue
Ρόλαντ Βρώμικος Χυμός Μαρτίνι
Μια άλλη γρήγορη άκρη για την παραγωγή επιπλέον βρώμικα μαρτίνι είναι να μπερδέψει μερικές ελιές στο ποτήρι, στη συνέχεια, ανακινήστε. Είναι τόσο καλό και δημιουργεί ακόμα περισσότερη γεύση ελιάς. Και πάλι, προσωπικά προτίμηση, αλλά μου αρέσει βρώμικο μαρτίνι μου επιπλέον βρώμικο!