εύκολη καθημερινά

ΠΏς ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΈΛΕΙΑ ΠΙΑΤΈΛΑ ΤΥΡΙΏΝ

Κοινή χρήση βήμα προς βήμα οδηγίες όλες τις λεπτομέρειες για τη δημιουργία της πιο τέλεια πιατέλα τυριών! Θα είστε εύκολα σε θέση να συγκεντρώσει το δικό σας όμορφο τυρί του σκάφους για να εξυπηρετήσει σε πάρτι και εκδηλώσεις διακοπών!
Έχετε δει αμέτρητες όμορφες πιατέλες τυριών που πραγματικά μοιάζουν με ένα έργο τέχνης. Είναι τέλεια στοιβαγμένα με φέτες τυριού, φρούτα και ξηρούς καρπούς. Και αν είσαι σαν εμάς, νομίζεις ότι θέλω ένα νόστιμο ποτήρι κρασί και μια πρόσκληση για αυτό το πάρτι.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς αυτές οι σανίδες τυριού φαίνονται τόσο ελκυστικές ακόμη και με τα απλούστερα συστατικά; Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας στην επόμενη συγκέντρωση σας με μια επίδειξη-διακοπή πιατέλα τυριών;

Διαβάστε παρακάτω για όλα τα κόλπα και τις συμβουλές που απαιτούνται για να κάνετε πιατέλα τυρί σας το κεντρικό κομμάτι του κόμματός σας. Πρώτα, θα πάμε πάνω από όλα τα συστατικά και στη συνέχεια θα συγκεντρώσει την πιατέλα τυριών χρησιμοποιώντας βήμα προς βήμα οδηγίες!

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΑΤΈΛΑ ΤΥΡΙΏΝ
Πριν να μπει ακριβώς σε ποια συστατικά για να χρησιμοποιήσετε και πώς να τα τακτοποιήσετε, εξετάστε αυτές τις άκρες κατά την αγορά τυριού για τον πίνακα τυριών ή την πιατέλα σας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΥΡΙΟΥ
Αφού η πιατέλα υποτίθεται ότι είναι για το τυρί, ας ξεκινήσουμε από εκεί. Θέλετε μια ποικιλία από σκληρά και μαλακά τυριά και τυρί που προέρχονται από μια ποικιλία πηγών γάλακτος.

Τυρί ποικίλλει τόσο πολύ στην υφή, γεύση, και tang, σκεφτείτε για το πώς μπορείτε να πάρετε μερικά από το καθένα από τις επιλογές σας.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία τυριών στην πιατέλα σας. Η ποικιλία έρχεται με τη μορφή σκληρών, μαλακών και ημιμαλακών τυριών. Επίσης ηλικίας και νέα.
Μαζί με την υφή, θέλετε να αγοράσετε τυρί από διαφορετικές πηγές. Έτσι, προσθέτοντας ένα αγελαδινό γάλα, πρόβειο γάλα, και κατσικίσιο τυρί γάλα.
Αγοράστε τυρί από διαφορετικές τοποθεσίες. Τυρί γίνεται σε όλο τον κόσμο και εισάγονται έτσι έχουν τυρί από το Βερμόντ στην Καλιφόρνια και οπουδήποτε μεταξύ, καθώς και στο εξωτερικό, όπως η Ιταλία και η Γαλλία.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΈΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΖΏΟΥ, ΥΦΉς ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑς:
Τριπλή Κρέμα – Αγελαδινό Γάλα – Μαλακό Τυρί – Κοιλάδα Χάντσον
Humblot Ομίχλη – Κατσικίσιο γάλα – Μαλακό τυρί – Καλιφόρνια
Ηλικίας Pecorino – Πρόβειο Γάλα – Ημι-μαλακό τυρί – Ιταλία
Ηλικίες Gouda – Αγελαδινό Γάλα – Σκληρό Τυρί – Ολλανδία
Παρμεζάνα – Αγελαδινό Γάλα – Σκληρό Τυρί – Ιταλία
Καθώς επιλέγετε τα τυριά σας, σκεφτείτε επίσης πώς θα τα παρουσιάσετε. Μερικοί μπορούν να πάνε στην πιατέλα σε ένα μπλοκ που οι επισκέπτες μπορούν να κόψουν από, άλλοι ήδη κύβους ή κομμένα σε φέτες. Ενώ μερικά από τα μαλακότερα τυριά σας μπορούν να χρειαστούν ένα μαχαίρι για να τα διαδώσουν.

ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ
Σκληρά τυριά είναι αυτά που πιθανότατα θα προ-κοπεί σε μικρούς κύβους ή φέτες. Στοιβάζονται καλά σε μια εγκάρδια εφοδιασμένη πιατέλα τυριών. Μερικές σκληρές επιλογές τυριών περιλαμβάνουν:

Αιχμηρά παλαιωμένα cheddars
Παρμιτζιάνο Ρετζιάνο
Γκούντα
Μαντσέγκο
Γκρούιε
Σκεφτείτε τόσο την υφή όσο και το χρώμα καθώς επιλέγετε τα σκληρά τυριά. Ανάλογα με το μέγεθος της πιατέλας τυριών σας, 2 έως 3 σκληρά είδη τυριού είναι μια καλή επιλογή.