Κουζίνα

Πόσους τρόπους μπορείς να φας αστακό;

Λατρεύω αστακό, όπως πραγματικά L-O-V-E αστακός – θα ήθελα να επιλέξουν να φάνε αστακό για το τελικό γεύμα μου, αν έπρεπε να. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω στο Καναδικό Maritimes, δεν ήταν οι όμορφες πεζοπορίες, καλωσορίζοντας τον πολιτισμό της Acadian, παραθαλάσσια χωριά, ή μονοπάτια ποδηλασίας που με είχαν πιο ενθουσιασμένος? Ήταν η ευκαιρία να ξαναφάω αστακό.

Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όμως, η πρώτη μου φορά εμπειρία αστακού ως έφηβος ήταν πιο «ooohh αυτό είναι ακαθάριστο! Στα 16 μου δεν μου άρεσε να με κοιτάει το δείπνο μου. Αλλά τα γούστα αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε και ξαφνικά πράγματα όπως ο αστακός χτύπησε το ραντάρ μας και πάλι ως κάτι που αγαπάμε.

Η αποστολή σου για αστακό… Θα πρέπει να επιλέξετε να το αποδεχθεί
Τρώγοντας αστακός στο Νέο Brunswick είναι σαν να τρώει μπριζόλα στη Νεμπράσκα? το καλύτερο από τα καλύτερα. Ολόκληρη η ακτή της Acadian και κόλπος της περιοχής Fundy είναι διάστικτη με μικρά ψαροχώρια. Στο 50% των σπιτιών που οδηγείτε από θα δείτε σωρούς των παγίδων αστακών κάπου στην αυλή! Shediac έχει ακόμη και το μεγαλύτερο αστακό στον κόσμο Ι που επισκέφθηκε στο τελευταίο ταξίδι μου στο Νέο Brunswick. Ήξερα ότι αυτό θα ήταν το σωστό μέρος για την αποστολή μου στον αστακό!

Την τελευταία φορά που ήμουν στο Νέο Brunswick και την καναδική Maritimes, έζησα πολλά καναδική αστακό? πάντα σερβίρεται το αγαπημένο μου τρόπο, στον ατμό με βούτυρο. Αυτό το 2ο ταξίδι ήθελα να κάνω κάτι λίγο διαφορετικό – αποφάσισα να επικεντρωθεί σε όλους τους διαφορετικούς τρόπους που η περιοχή παρασκευάζεται αστακό. Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *