Κουζίνα

Μια ημέρα παραδοσιακών τροφίμων νάπολης που πρέπει να δοκιμάσετε

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι παρακάμπτουν τη Νάπολη για να φτάσουν στην ακτή του Αμάλφι, ωστόσο είναι μεγάλο λάθος! Νάπολη έχει ένα από τα πιο ζωντανά δρόμου και πολιτισμούς τροφίμων σε όλη την Ιταλία. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που φοβόμουν να πάω στη Νάπολη, αφού έχεις την τάση να ακούς πολλές ιστορίες για το πόσο δύσκολα είναι εκεί. Αλλά αφού πήγα εκεί με μερικούς φίλους συνειδητοποίησα ότι η Νάπολη δεν ήταν λιοντάρι, ήταν ένα γατάκι. Και το πιο σημαντικό, Νάπολη Ιταλία φαγητό είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε! Έχει μια απίστευτη σκηνή φαγητού… είναι η γενέτειρα της πίτσας μετά από όλα.

Tina από εδώδιμη Ιταλία μας, όχι μόνο σας διδάσκει πώς να μαγειρεύουν ιταλικό φαγητό, αλλά αυτή θα σας πάρει επίσης εξοικειωμένοι με την ιταλική κουλτούρα τροφίμων. Ο σύζυγός της, Claudio, είναι από τη Νάπολη και ποιος είναι καλύτερος να πάει στη Νάπολη με από έναν τοπικό;

Tina, Claudio, και ο γιος τους Leo με πήρε στη Νάπολη για να μάθετε περισσότερα για τη σκηνή των τροφίμων σε αυτή την πολυσύχναστη και συχνά παραβλέπεται πόλη! Ήμουν ειδικά ενδιαφέρονται για την κουλτούρα της πίτσας στη Νάπολη, αλλά έμαθα ότι υπάρχει πολύ περισσότερο φαγητό εκεί που δεν πρέπει να αγνοηθεί! Περπατήσαμε και έφαγαμε το δρόμο μας σε όλη τη Νάπολη!
Μια μέρα από τα καλύτερα φαγητά της Νάπολης
Εδώ είναι πώς πλησιάσαμε την ημέρα μας του περπατήματος και του φαγητού. Αυτό δεν είναι μια περιοδεία τροφίμων, αντ ‘αυτού αυτό είναι απλά κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ή μπορείτε να προσλάβετε βρώσιμα Ιταλία μας να βάλει μαζί μια προσαρμοσμένη περιοδεία / με τα πόδια για σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *