Κοκτέιλ

ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΉ ΣΥΝΤΑΓΉ ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΎ PIMM

Το πάμε πίσω στο 1823 με αυτή την αναζωογονητική συνταγή του Pimm’s Cup! Αυτό το κοκτέιλ σερβίρεται σε ένα μπαρ στρειδιών στο Λονδίνο και πίνοντας σίγουρα δημιουργεί εικόνες από χαρούμενους προστάτες πίνοντας αυτό το νόστιμο libation.

Είναι ελαφρύ, φρουτώδεις γεύσεις είναι ιδανικές για να πιείτε μια ηλιόλουστη άνοιξη ή καλοκαιρινή μέρα. Αυτή η συνταγή Του Φλυτζανιού Pimm έχει ένα εσπεριδοειδές, αγγούρι, τζιν, απλό σιρόπι και φυσικά, το περίφημο ς 1 ποτό Pimm του!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε το Νομισματοκοπείο Julep για το Κεντάκι Derby. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν το Κύπελλο Pimm για το Wimbledon.

Το πρώτο μπαρ Pimm στο Wimbledon άνοιξε το 1971, και από τότε, είναι μια παράδοση να έχουν ένα ποτήρι (ή δύο) ενώ παρακολουθείτε το pro τένις ράλι παίκτες.

Είτε είχατε ένα πριν ή όχι, μπορεί να έχετε κάποιες ερωτήσεις. Είμαστε εδώ για να τους απαντήσουμε όλους!

Μου αρέσει πολύ ιδιόμορφη ιστοσελίδα τους πάρα πολύ! Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε ένα κοκτέιλ Κύπελλο Pimm, αλλά παρακάτω είναι το αγαπημένο μου!

ΒΡΏΣΙΜΑ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ
Χρησιμοποιούμε βρώσιμα λουλούδια σε πολλές από τις συνταγές μας. Μου αρέσει να τα καλλιεργώ σε γλάστρες, οπότε τα έχω πάντα στη διάθεσή μου. Δείτε πώς να καλλιεργήσετε τον δικό σας βρώσιμο κήπο σε γλάστρες για να τον χρησιμοποιήσετε σε κοκτέιλ, σαλάτες και επιδόρπια!

Επίσης, δείτε βρώσιμα διάγραμμα λουλουδιών μας εδώ!

ΤΙ ΓΕΎΣΗ ΈΧΕΙ ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΟΥ PIMM;
Το Pimm’s Cup είναι ένα ελαφρύ και δροσιστικό ποτό, καθώς έχει πολλά βότανα, καθώς και φρέσκα φρούτα και αγγούρι. Είναι πολύ γλυκό, οπότε είναι παρόμοιο με άλλα κοκτέιλ.

Αλλά δεδομένου ότι pimm ίδια είναι μόνο 25% αλκοόλ κατ ‘όγκο και είστε ανάμειξη με άλλα υγρά, δεν είναι ένα πολύ ισχυρό ποτό. Έτσι, αν δεν είστε οπαδός των ποτών που έχουν επίγευση αλκοόλ, τότε αυτό είναι για σας!

ΤΙ ΕΊΔΟΥς ΠΟΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΙΜ;
No. 1 είναι κατασκευασμένο από τζιν. Άλλα είναι κατασκευασμένα από σκοτσέζικο ουίσκι, μπράντι, ρούμι, ουίσκι σίκαλης, βότκα, τεκίλα, αψέντι, μπέρμπον και άλλα οινοπνευματώδη ποτά. Όταν πρόκειται για το ποτό στο Κύπελλο Pimm, ο ουρανός είναι το όριο!

ΤΙ ΓΕΎΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΠΙΜ;
Δεδομένου ότι pimm είναι κατασκευασμένο με καραμελωμένα πορτοκάλια, θα λέγαμε ότι είναι μια κυρίαρχη γεύση. Τα πικρά βότανα λάμπουν επίσης μέσα, αλλά όχι με δυσάρεστο τρόπο. Δίνουν ακριβώς την τέλεια ποσότητα δαγκώματος στο ποτό σας.

ΜΠΟΡΕΊς ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙς ΤΟ PIMM’S ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ;
Pimm είναι ένα αγγλικό ποτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να πάρει στην Αμερική.

Ναι, είναι αλήθεια ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, δεδομένου ότι δεν θα είναι εφοδιασμένο σε κάθε κάβα. Μπορείτε να έχετε την καλύτερη τύχη με τα πιό upscale καταστήματα ποτών στις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές εν τούτοις.

Ακόμα κι αν τα καταστήματα που επισκέπτεστε δεν το απόθεμα, μπορείτε να πάρετε τυχεροί. Μπορεί απλά να είναι σε θέση να ειδική παραγγελία για σας!

ΚΙ ΆΛΛΕς ΣΥΝΤΑΓΈς ΚΟΚΤΈΙΛ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΈΨΕΤΕ
ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΈΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΌ ΚΎΠΕΛΛΟ PIMM
Τώρα που ξέρεις λίγο περισσότερα για το Κύπελλο Πιμ, τι περιμένεις; Πάρτε για να κάνει ένα δροσιστικό ποτό που θα σβήσει τη δίψα σας και να ικανοποιήσει tastebuds σας σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα!

Ψάχνετε για άλλο ένα ποτό με τζιν μέσα; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο cranberry θυμάρι τζιν μας και τονωτικό συνταγή!

Ενημερώστε μας αν κάνετε αυτό το Κύπελλο Pimm αφήνοντας ένα σχόλιο και αναθεώρηση παρακάτω! Επίσης, ετικέτα ως @sugarandcharm για την κοινωνική ώστε να μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες σας!