Κουζίνα

Καλλιέργεια στρειδιών και περιηγήσεις στο Μέιν

Έχω βρεθεί με πολλούς αγρότες στη ζωή μου. Και οι δύο παππούδες μου ήταν αγρότες, και πολλοί από τους θείους μου. Η Άμπιγκεϊλ Κάρολ δεν ταιριάζει στον κανονικό ρόλο του αγρότη. σπούδασε γαλλική και ισπανική λογοτεχνία στο κολέγιο. Abbey μπορεί να έχει μόνο 6,8 στρέμματα για την εκμετάλλευση, αλλά είναι σίγουρα ένας αγρότης. Χρησιμοποιεί ένα μικρό σκάφος σκιφ αντί για τρακτέρ, και συγκομίζει όλο το χρόνο.

Abbey είναι ένας αγρότης στρειδιών στο Maine και ξεκίνησε το Noensuch Oyster Farm στις εκβολές του Scarborough, ακριβώς νότια του Πόρτλαντ. Όπως αυτή shucked στρείδια για μένα και εγώ slurped τους κάτω παραδέχτηκε “Έφαγα ίσως στρείδια 3 φορές το χρόνο (πριν από την έναρξη της επιχείρησης), δεν είναι «go-to» θαλασσινά μου, δεν τα τρώνε πραγματικά.”

Αντισυμβατικές διαδρομές
Είναι κατανοητό ότι κλίνω προς ανθρώπους με αντισυμβατικά μονοπάτια, επειδή αυτός είναι ο δρόμος που έχω πάρει τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω καθίσει και να μιλήσω στην Abbey για ώρες σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της προσπάθειας να ξεκινήσει μια επιχείρηση στρειδιών, αλλά ήμουν επίσης εξίσου γοητευμένος με το πώς έφτασε εκεί και πού πηγαίνει.

Ποτέ δεν σχεδίαζε να γίνει καλλιεργητής στρειδιών. Μεγάλωσε στην περιοχή Του Σκάρμπορο, έτσι ήξερε το δρόμο της γύρω από τις εκβολές ποταμών, αλλά έτεινε να πάρει ναυτία στον ανοιχτό ωκεανό. Σπούδασε γαλλική και ισπανική λογοτεχνία για το πτυχίο της και συνέχισε να σπουδάζει οικονομικά στο μεταπτυχιακό. Εργάστηκε για την εκκίνηση των τηλεπικοινωνιών στο Παρίσι, στη συνέχεια έγινε έμπορος ημέρα, ενώ εξακολουθεί να ζει στο Παρίσι χρονολογείται count. Δεν είναι η τυπική διαδρομή για να «αγρότης» … Δεξιά?

Είχε μια καθαρή και εύκολη ζωή στο Παρίσι, αλλά κάτι έλειπε. Μετά από μερικές αποτυχίες στο Παρίσι σχετικά με τη ζωή και τη σχέση μπροστά, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι για μια επίσκεψη και να σκεφτεί το δημοφιλές ερώτημα “τι θα κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου;” Μια αποθαρρυντική ερώτηση με την οποία όλοι πιθανότατα αγωνιζόμαστε. Ξέρω ότι το έκανα… και ειλικρινά εξακολουθούν να κάνουν.

Ενώ στο σπίτι το 2009 ένας φίλος της ζήτησε να κάνει ένα επιχειρηματικό σχέδιο για μια ιδέα αγρόκτημα στρειδιών που είχε. Είπε ότι θα το κάνει, αλλά “δεν θα λερώσω τα χέρια μου” – διάσημες τελευταίες λέξεις. Ο τύπος έκανε πίσω και επένδυσε τα δικά της χρήματα στην έρευνα και βρέθηκε να κατέχει το σχέδιο και το αγρόκτημα.

Στη συνέχεια, έκανε το μόνο πράγμα που ήξερε να κάνει – να αναλάβει δράση. Ακολούθησε τις συμβουλές του πατέρα της και «καουμπόησε». “Αγόρασα waders και άρχισα να καλλιεργώ στρείδια.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *