Επιδόρπια

Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΣΠΙΤΙΚΉ ΣΥΝΤΑΓΉ CUPCAKE ΣΟΚΟΛΆΤΑς

Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε την αναζήτηση για την καλύτερη σπιτική συνταγή cupcake σοκολάτα! Αυτά είναι τα χέρια κάτω από το yummiest, σπιτικά cupcakes σοκολάτας που συμπληρώνονται με το κρεμώδες πάγωμα buttercream σοκολάτας.

Δείχνουμε οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να κάνει αυτά τα cupcakes σοκολάτα!

Ο καθένας χρειάζεται μια βασική σοκολάτα και βανίλια cupcake συνταγή. Αυτές είναι οι συνταγές που μπορείτε να αλλάξετε, προσθέστε μια πλήρωση στη μέση, κορυφή με διαφορετικά frostings, προσθέστε ψεκάζει ή ακόμα και βρώσιμα λουλούδια!

Αυτή η συνταγή είναι το αγαπημένο μας, επειδή είναι απίστευτα υγρό και chocolaty! Ακριβώς αυτό που θέλεις όταν φτιάχνεις ένα κεκάκι.

Πάντα κρατήστε τα περιτυλίγματα cupcake και ψεκάζει στο χέρι για να κάνει cupcakes οποτεδήποτε! Χρησιμοποιήσαμε αυτά τα περιτυλίγματα cupcake τουλίπας και Fancy Sprinkles.

ΠΏς ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΨΉΣΩ ΤΟ ΤΈΛΕΙΟ ΚΈΙΚ ΣΟΚΟΛΆΤΑς;
Αυτά είναι τα καλύτερα σοκολατένια κεκάκια. Είναι ιδιαίτερα καλό συμπληρώνεται με σοκολάτα buttercream πάγωμα μας! Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε!

Βράζουμε το νερό σε ένα τηγάνι με σάλτσα. Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κακάο σε σκόνη ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός συνεχώς μέχρι να λιώσει το κακάο.

Προσθέστε υγρά υλικά (αυγά, λάδι, βουτυρόγαλα) σε ένα ξεχωριστό μπολ. Τα προσθέτω σε ένα υγρό κύπελλο μέτρησης.

Προσθέστε τα υγρά συστατικά στο ξηρό ενώ το μίξερ είναι σε μέτρια. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Ξύστε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Scoop το κτύπημα σε μια επένδυση κουτί cupcake. Πλήρης τους 3 / 4 του τρόπου πλήρης.

Είμαστε απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σας, ότι μπορείτε να βυθίσει τα δόντια σας σε κάποια νόστιμα cupcakes, έτσι ώστε να διαβάσετε για να πάρετε ψήνουν σας (και κέικ σας) για!

ΠΏς ΝΑ ΠΑΓΏΣΤΕ CUPCAKES ΣΟΚΟΛΆΤΑς
Ενώ τα cupcakes δροσίζουν, κάνουν τη εύγευστη συνταγή πάγωμα buttercream μας! Είναι κυριολεκτικά το πιο κρεμώδες, πιο νόστιμο γλάσο σοκολάτας ποτέ!

Χρησιμοποιώντας μια τσάντα σωληνώσεων και μια μεγάλη στρογγυλή άκρη, κόψτε μια τρύπα στο τέλος της τσάντας και βάλτε την άκρη μέσα, έτσι ώστε να κολλήσει έξω από το κατώτατο σημείο.

Εάν δεν έχετε μια άκρη σωληνώσεων, μπορείτε ακριβώς να κόψετε μια μεσαίου μεγέθους τρύπα στο κατώτατο σημείο της τσάντας σωληνώσεων.

ΠΏς ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΤΑ ΚΕΚΆΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΥΓΡΆ;
Ένας από τους καλύτερους (και πιο ελάχιστα γνωστούς) τρόπους για να κάνετε cupcakes πιο υγρά είναι να προσθέσετε λίγο περισσότερο λάδι!

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας cornstarch σε μια συνταγή.

Μια άλλη ιδέα είναι να προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας ή δύο μαγιονέζα στο κτύπημα.

Mayo αποτελείται από λάδι, ξύδι, και αυγό, τα οποία είναι όλα τα συστατικά που διατηρούν την υγρασία. Το λάδι κάνει το κέικ σούπερ προσφορά, το οξύ του ξιδιού αναδεικνύει την chocolatiness της συνταγής σας, και το αυγό; Λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χνούδι cupcake σας επάνω.

Σιγουρευτείτε για να το αναμίξετε καλά με όλα τα άλλα συστατικά πρίν βάζετε το στα μεμονωμένα τηγάνια cupcake!

ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΚΕΚΆΚΙΑ ΕΛΑΦΡΙΆ ΚΑΙ ΑΦΡΆΤΑ;
Σύντομη απάντηση; Ένας συνδυασμός υγρασίας και δεξιοτήτων.

Μεγάλη απάντηση;

Cupcakes γίνει ελαφρύ και αφράτο λόγω των αυγών που προσθέτετε για την υγρασία. Γι ‘αυτό mayo λειτουργεί τόσο καλά ως υγρασία-προκαλώντας δύναμη.