Κοκτέιλ

Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΠΟΛΊΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΉ ΚΟΚΤΈΙΛ!

Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή Cosmopolitan Κοκτέιλ! Είναι εύκολο να γίνει και χρησιμοποιεί μόνο 4 απλά συστατικά. Επίσης, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε διασκεδαστικά γεγονότα και την ιστορία αυτού του go-to κοκτέιλ πάρα πολύ.

Ένα cosmo είναι ένα από τα αγαπημένα μας, εύκολα κοκτέιλ. Μην αφήνετε το φωτεινό ροζ χρώμα του να σας ξεγελάσει, καθώς είναι εκπληκτικά χαμηλότερο σε θερμίδες και ζάχαρη. Είναι επίσης ένα κοκτέιλ που μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο και ιδανικό για πάρτι διακοπών ή καλοκαιρινές συγκεντρώσεις!

Πριν βουτήξουμε στη συνταγή για το κοσμοπολίτικο μαρτίνι μας, είναι χρήσιμο να μάθουμε κάτι για την ιστορία του! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα διασκεδαστικά γεγονότα για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας καθώς προετοιμάζετε τα ποτά τους.

ΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΊΤΙΚΟΙ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΊ;
Τα κοσμοπολίτικα μαρτίνι είναι δυνατά, αλλά τα υλικά τα κάνουν λεία και αρκετά νόστιμα. Πρόσεχε! Μπορείτε να κάνετε στάμνες των τέλεια μικτών συστατικών ή να προετοιμάσει μαρτίνι για δύο για μια νύχτα ημερομηνία στο σπίτι.

ΤΙ ΓΕΎΣΗ ΈΧΕΙ ΈΝΑς ΚΟΣΜΟΠΟΛΊΤΙΚΟς;
Ασβέστης παρουσιάζει μια ξινή γεύση που θέτει τον τόνο για το ποτό. Το Cointreau ως ένα στρώμα γλυκύτητας και αναζωογονητική γεύση πορτοκαλιού. Το cranberry δίνει στο κοσμοπολίτικο την υπογραφή του ροζ απόχρωση και προσθέτει tartness στο μίγμα. Τέλος, η βότκα αραιώνει τις γεύσεις και τις ανυψώνει για ένα σύνθετο προφίλ ποτού που έχει πολλούς οπαδούς.

ΕΊΝΑΙ ΤΟ COINTREAU ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΌ SEC;
Cointreau είναι ένα κορυφαίο λικέρ πορτοκαλιού. Είναι ένα τριπλό sec στυλ του αλκοόλ, αν και δεν είναι χαρακτηρισμένο ως ένα. Grand Marnier είναι ένα άλλο βαρέων βαρών στην κατηγορία τριπλό sec.

ΚΟΣΜΟΠΟΛΊΤΙΚΑ ΥΛΙΚΆ ΚΟΚΤΈΙΛ
Υπάρχουν 4 απλά συστατικά σε αυτό το cosmo! Απλά κρατήστε αυτά τα συστατικά σε ετοιμότητα και μπορείτε να μαστίγιο ένα επάνω οποιαδήποτε στιγμή.

Χυμός cranberry – Χρησιμοποιήστε ένα χυμό cranberry που είναι γλυκό, όπως ocean spray. Ο οργανικός, μη λιώμα χυμός βακκίνιων δεν θα λειτουργήσει κατά την παραγωγή ενός cosmo.
Χυμός λάιμ – Χρησιμοποιείτε πάντα φρέσκο πιέζεται.
Βότκα – Δείτε παρακάτω για μερικές καλές επιλογές.
Cointreau – Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε με τριπλό sec πάρα πολύ.
Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση cranberry-pom μείγμα χυμού ή ένα μείγμα cranberry-μήλο του Ocean Spray!

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΈΝΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΊΤΙΚΟ ΚΟΚΤΈΙΛ
Πολλοί mixologists προσθέτουν τη δική τους κλίση στη συνταγή κοκτέιλ Cosmopolitan τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που μοιράζονται κάθε αυτοσεβασμό cosmo.