εύκολη καθημερινά

Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΒΟΥΤΙΆ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙΟΎ ΜΕ 3 ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ!

Αυτό είναι τα χέρια κάτω από την καλύτερη βουτιά μπλε τυρί! Συνδυάζεται τέλεια με λαχανικά, μπιφτέκια, φτερά βουβαλιού, τηγανιτές πατάτες και ψητές πατάτες! Μπορείτε να κάνετε αυτή τη βουτιά χρησιμοποιώντας μόνο 3 απλά συστατικά!

Αυτή είναι η ευκολότερη βουτιά μπλε τυρί! Γίνεται με μόνο τρία απλά συστατικά και όλα αναμειγνύονται σε ένα μπολ. Είναι ιδανικό για μπιζέλια snap, crudites, φτερά βουβαλιού, μπιφτέκια ή ακόμα και jalapeno poppers!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΆΝΩ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΥΡΊ ΒΟΥΤΙΆ
Συστατικά
Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί μόνο 3 συστατικά! Μπορείτε να προσθέσετε λίγο φρέσκο πιπέρι έδαφος πάνω από την κορυφή πάρα πολύ!

Βάζουμε το μαλακωμένο τυρί κρέμα και τη μαγιονέζα στο μπολ με το θρυμματισμένο μπλε τυρί και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Ενώ ανακατεύετε, πιέστε προς τα κάτω με το πιρούνι για να διαλύσει το μπλε τυρί ακόμα περισσότερο. Προσπαθήστε να το χωρίσετε σε μικρά κομμάτια.

Σερβίρουμε σε ένα μπολ με λίγο πιπέρι από πάνω! Είναι τόσο κρεμώδες και νόστιμο, θα το λατρέψετε!

ΤΙ ΤΡΩς ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΥΡΊ;
Η βουτιά του μπλε τυριού είναι μια πολύ ευέλικτη, γευστική βουτιά που μπορεί να συνδυαστεί με λαχανικά, φτερά βουβαλιού, κράκερ, μπιφτέκια, ντιπ για τηγανητές και ψητές πατάτες ή ως σάλτσα σαλάτας.

Κόψτε τα λαχανικά όπως πιπεριές, καρότα, και σέλινο είναι τέλεια με μπλε τυρί βουτιά. Επίσης, σερβίρετε με ζάχαρη μπιζέλια snap! Είναι ένα τέλειο σνακ!

ΤΙ ΓΕΎΣΗ ΈΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΥΡΊ;
Μπλε τυρί βουτιά γεύσεις όπως το μπλε τυρί, αλλά έχει επίσης σαντιγί τυρί σε αυτό πάρα πολύ. Είναι παρόμοιο με μια σάλτσα φτερών βουβαλιού. Είναι πολύ γευστικό!