εύκολη καθημερινά

ΕΎΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΉ POZOLE – Η ΤΈΛΕΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΆΤΙΚΗ ΣΟΎΠΑ!

Αυτή η νόστιμη εύκολη συνταγή pozole είναι η τέλεια σούπα για να πάρει μέσα από ένα κρύο χειμώνα! Η συνταγή εκσυγχρονίζεται από την παραδοσιακή μεξικάνικη σούπα που γίνεται με hominy και το χοιρινό κρέας. Είναι εύκολο να γίνει σε ένα δοχείο και απίστευτα γευστικό!

Κατά το σχεδιασμό γεύμα παραμονή των Χριστουγέννων μας το περασμένο έτος, θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το κανονικό ζαμπόν και τις πλευρές. Στο Μεξικό, ένα παραδοσιακό γεύμα είναι tamales σερβίρεται με ένα μεγάλο δοχείο του pozole.

Pozole (ή posole) που σημαίνει hominy είναι μια γευστική σούπα γίνεται με κρέας, hominy, καρύκευμα, και ζωμό. Είναι πραγματικά τόσο γευστικό, ζεστό και δεν θα μπορούσε να σερβιριστεί καλύτερα με tamales.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις που μπορείτε να κάνετε όπως Verde pozole ή rojo pozole. Μπορείτε επίσης να το κάνετε με κοτόπουλο ή χοιρινό κρέας. Ωστόσο, για αυτή τη συνταγή, χρησιμοποιήσαμε χοιρινό λουκάνικο στη σούπα. Παρόμοια με μια σούπα λάχανο και λουκάνικο αγαπάμε.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΌΜΙΝΙ;
Hominy είναι καλαμπόκι που υποβάλλεται σε επεξεργασία σε ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο για να πάρετε ένα πρησμένο, φασόλι-όπως υφή. Η διαδικασία ονομάζεται nixtamalization, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για εδώ.

ΑΠΌ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΟ ΤΟ ΠΟΖΌΛ;
Τα κύρια συστατικά στο pozole είναι κρέας, hominy, και ζωμό. Συνταγές ποικίλλουν, αλλά υπάρχουν πρόσθετα καρυκεύματα, μπαχαρικά, και άλλα συστατικά για να κάνει αυτό το flavorful σούπα.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΟΥΣΟΥΠΑ POZOLE
Έχουμε αλλάξει αυτή τη συνταγή pozole αρκετές φορές για να κάνει αυτή τη σούπα πολύ εύκολο να γίνει. Χρησιμοποιώντας ένα δοχείο μόνο, τα πάντα μαγειρεύει όμορφα σε ένα ολλανδικό φούρνο όπως αυτό. Έχει εξαιρετικά αυθεντική γεύση και πραγματικά καλό!

Εκτός από τον ολλανδικό φούρνο, θα χρειαστείτε επίσης ένα τύπο σκόρδου. Αυτό είναι ένα εργαλείο κουζίνας που χρησιμοποιούμε συχνά! Εδώ είναι τα συστατικά που θα χρειαστείτε και τις οδηγίες:

Συστατικά
Υπάρχουν πολύ απλά συστατικά σε αυτή τη σούπα! Τα πάντα μπορούν εύκολα να βρεθούν στο τοπικό παντοπωλείο σας. Το Hominy βρίσκεται στο διάδρομο. Είναι επίσης απίστευτα προσιτό!

Οδηγίες
Πρώτα, ετοιμάστε τα συστατικά. Κόβουμε τα κρεμμύδια, ξεφλουδίζουμε το σκόρδο, μετράμε τα μπαχαρικά. Ρίξτε το hominy σε ένα σουρωτήρι και αφήστε το χυμό ξεπλύνετε με νερό.

Μετά από αυτό, σε ολλανδικό φούρνο, λιώνουμε το βούτυρο ή το λαρδί.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χοιρινό λουκάνικο και με μια ξύλινη κουτάλα για μια σπάτουλα, σπάμε το λουκάνικο σε μικρότερα κομμάτια καθώς μαγειρεύει στον ολλανδικό φούρνο