Επιδόρπια

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟ POPSICLES ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Το καρπούζι είναι καλοκαιρινά φρούτα! Όχι μόνο είναι γεμάτο βιταμίνες και ενυδάτωση, αλλά κάνει επίσης μια πραγματικά καλή κατεψυγμένη θεραπεία! Αυτά τα popsicles καρπούζι είναι βέβαιο ότι θα σας δροσίσει αυτό το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι δεν έχει περάσει χωρίς να επιδοθούν στο αγαπημένο μου φρούτο του καλοκαιριού, καρπούζι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απολαύσετε ένα καρπούζι … τρώγοντας το σε κύβους, αποχυμώνοντας ή κάνοντας μερικά υπέροχα κοκτέιλ. Καρπούζι είναι τόσο ευέλικτο, φυσικά γλυκό, και γεμάτη οφέλη για την υγεία.

Αυτά τα popsicles καρπούζι γίνονται με φρέσκο χυμό καρπούζι. Είναι αρκετά απλό να γίνει και μόλις γίνει ο χυμός καρπούζι, μπορείτε να κάνετε popsicles!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟ POPSICLES
Ρίξτε το χυμό καρπούζι σε ένα καλούπι popsicle. Αφήστε περίπου 1/4 ” στην κορυφή για το χυμό να επεκταθεί κατά την κατάψυξη.

Στη συνέχεια, προσθέστε σε gummy καραμέλα καρπούζι! Εντελώς προαιρετική, αλλά προσθέτει υφή, γεύση, και κάτι γλυκό για την popsicles.

Στη συνέχεια, προσθέστε σε γρανίτα μπαστούνια και να παγώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τέλος, για να αφαιρέσετε το καλούπι τρέχει ζεστό νερό πάνω από το κάτω μέρος του popsicles καλούπια μέχρι το popsicles εύκολα γλιστρήσει έξω. Μην τραβάτε ή το popsicle μπορεί να σπάσει.

Για να σας βοηθήσει να γίνετε ο καλύτερος κατασκευαστής popsicle ποτέ, ελέγξτε έξω τον πλήρη οδηγό μας για να κάνει popsicles! Εκεί, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις σας και συνδέοντας μερικές από τις αγαπημένες μας συνταγές.

ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ
Αν θέλετε να προσθέσετε κάποια καραμέλα καρπούζι στο popsicle, εδώ είναι μερικές καλές επιλογές:

Φέτες φρούτων καρπούζι
Μικρότερες φέτες καρπούζι
Χαρίμπο Καρπούζι Καραμέλα
Η κολλώδης καραμέλα προσθέτει μια συστροφή διασκέδασης στο popsicle! Του δίνει μια λαστιχωτή, κολλώδη υφή και περισσότερη γλυκύτητα.