Κουζίνα

Γιορτάζοντας το βατόμουρο του Μέιν

Άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει στα μικρά παιδιά που περνούσαν, “Μάθε για τη γεωργία και να δούμε τα γουρούνια μωρό!”

Ακόμα κι αν ήξερα ότι η παρουσίαση των πωλήσεών της δεν ήταν για ενήλικες, με είχε στο “μωρό γουρούνια”. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί με τη λάμψη της μέσης βόλτες, μαλλί της γριάς, και τα σκυλιά καλαμποκιού? αλλά οι άνθρωποι στο περίπτερο 4H ήταν δελεάζουν τους ανθρώπους με τα γουρούνια μωρό? μια τρομερή στρατηγική!

Περπάτησα μέσα από το 4H έκθεση γεωργίας που προορίζεται για τα παιδιά και έμαθε έναν τόνο για τα βατόμουρα και τη γεωργία στο Maine. Πλέον, είχα τη διασκέδαση έκπληξη μερικά από τα παρουσιαστές, ο οποίος με κοίταξε αναρωτιούνται γιατί δεν υπήρχαν παιδιά μαζί μου. Τους κοίταξα και είπα, “Τα γουρουνάκια δεν είναι μόνο για παιδιά.”

Φεστιβάλ βατόμουρων του Maine fair της Ένωσης
Δεν είναι όλα τα ταξίδια ή διακοπές πρέπει να είναι για τις παραλίες, ιαματικές πηγές, και περιηγήσεις. Μπορείτε να ταξιδέψετε σε περισσότερες τοπικές εκδηλώσεις, όπως το Union Fair Maine Wild Blueberry Festival, για να πάρετε μια πραγματική αίσθηση για την κοινότητα. Και με βάση την εμπειρία μου, θα σε καλωσορίσουν με ανοιχτές αγκάλες, και θα σε καυρίσουν με μερικά μικρά γουρούνια.

Όλοι γνωρίζουμε ότι maine και βατόμουρα πάνε χέρι-χέρι, γι ‘αυτό ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να κάνουμε περισσότερα από ό, τι τρώνε μόνο βατόμουρα στο ταξίδι μου στο Maine, πήγα σε ένα ολόκληρο φεστιβάλ για τα βατόμουρα!

Το Maine Wild Blueberry Φεστιβάλ στην Ένωση Fair γεννήθηκε το 1960 ως μέθοδος προώθησης της βιομηχανίας στο Maine. Ωστόσο, νομίζω ότι ο δευτερεύων στόχος του φεστιβάλ είναι το αγαπημένο μου – να βρει τον καλύτερο κατασκευαστή πίτας βατόμουρο στην παράκτια περιοχή! Η κα Τζορτζ Κόουλ κέρδισε τον διαγωνισμό το 1960.

Τότε υπήρχε επίσης πίτα των παιδιών τρώει διαγωνισμό, και ένα Blueberry Queen καλλιστεία στέφοντας ένα τυχερό τοπικό κορίτσι να εκπροσωπεί τη βιομηχανία βατόμουρο για το έτος. Δεν έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια, αλλά περισσότερα βατόμουρα και μη βατόμουρα εκδηλώσεις έχουν προστεθεί.

Τι μπορείτε να περιμένετε στο Maine Wild Blueberry Φεστιβάλ;
Βατόμουρα… Duh.
Τρώω βατόμουρα τακτικά με το γιαούρτι μου, αλλά εκεί τελειώνει η σχέση μου με τα βατόμουρα. Ποτέ δεν ήξερα ότι θα μπορούσες να κάνεις τόσα πολλά με τα βατόμουρα μέχρι που πήγα στο φεστιβάλ! Στην πραγματικότητα, δεν ήξερα καν πώς βατόμουρα αυξήθηκαν ή συγκομίστηκαν μέχρι που περπάτησα μέσα από 4H έκθεση αγρόκτημα του παιδιού για να δείτε τα γουρούνια μωρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *