Κουζίνα

Βυθιστείτε στην ιταλική κουλτούρα τροφίμων στο Σχολείο Μαγειρικής

Έχω ακόμα ταξίδια διακοπή της σταδιοδρομίας μου να ευχαριστήσω για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Οφείλω βασικά ταξίδια μου blogging καριέρα στο διάλειμμα της σταδιοδρομίας μου, και οφείλω επίσης πολλές από τις φιλίες μου σε αυτό πάρα πολύ? φιλίες που μου δίνουν συνέχεια. Μπορεί να μην το γνωρίζετε αυτό, αλλά πριν από 12 χρόνια ως μέρος της σταδιοδρομίας μου ταξίδια διάλειμμα πήρα μια ιταλική γλώσσα και μαθήματα μαγειρικής για ένα μήνα βυθισμένο και ζουν στο Sorrento Της Ιταλίας με μια τοπική οικογένεια.

Ζώντας το ιταλικό όνειρο
Προσπαθούσα να δοκιμάσω να ζήσω το όνειρο “Κάτω από τον Ήλιο της Τοσκάνης”. Μετά από όλα, δεν έχουμε όλοι ρομαντικές ιδέες για την επίσκεψη στην Ιταλία και να μείνετε εκεί; Ενώ στη γλώσσα και τη σχολή μαγειρικής έκανα πολλούς νέους φίλους με την ίδια ρομαντική ερωτική σχέση με την Ιταλία. Θυμάμαι την Τίνα τόσο καθαρά όταν έφτασε στη σχολή μαγειρικής περίπου στα μισά του μήνα των μαθημάτων μου. Ήταν ένας Νεοϋορκέζος στη βιομηχανία της μόδας που απλά έπρεπε να ξεφύγει για λίγο. Είχα αμέσως μια αδελφή ψυχή στην Τίνα.

Όταν η σχολή μαγειρικής ολοκληρώθηκε για μένα, έφυγα από την περιοχή και προχώρησε για να λάβει μαθήματα ιστιοπλοΐας στην Ίσκια, αλλά Η Τίνα έμεινε. Όχι μόνο έμεινε, αλλά έζησε την ιστορία που όλοι ονειρεύονται στην Ιταλία. μάθετε να μαγειρεύετε, να συναντήσετε έναν όμορφο Ιταλό, να μάθετε τη γλώσσα, να αγοράσετε ένα σκούτερ, να ζουν σε μια ιταλική βίλα, και να κάνει την Ιταλία το σπίτι σας. Πρόσθεσε επίσης μερικές πρόσθετες ανατροπές σε αυτό το ιταλικό παραμύθι – η ιταλική βίλα δεν είναι στην Τοσκάνη – είναι στην όμορφη ακτή Αμάλφι! Πρόσθεσε επίσης Leo – ο γιος που είχε με το σύντροφό της Claudio. Και τέλος, έγινε ειδικός στο φαγητό της Καμπανίας και ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση που κάνει περιηγήσεις τροφίμων, γράφει ένα βιβλίο μαγειρικής, και κάνει προσαρμοσμένες περιηγήσεις μαγειρικής και εμπειρίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *