Κοκτέιλ

Αν αγαπάτε το τζιν με τόνικ, αυτό το παγωμένο τζιν με τόνικ θα είναι το νέο αγαπημένο σας κοκτέιλ!

Αν αγαπάτε το τζιν με τόνικ, αυτό το παγωμένο τζιν με τόνικ θα είναι το νέο αγαπημένο σας κοκτέιλ! Θα σας πάρει μέσα από ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Φτιαγμένο με χυμό λάιμ, τζιν, τονωτικό και λίγο αγγούρι, αυτό το ποτό είναι αναζωογονητικό, γεμάτο γεύση και εύκολο να γίνει!

Έφαγα το πρώτο μου παγωμένο τζιν τόνικ στου Λεόν στο Τσάρλεστον πριν χρόνια! Τα έχουν σε μια μηχανή slushie, έτοιμα να εξυπηρετήσουν επάνω όποτε πρέπει να δροσιστείτε!

Τώρα που ζούμε στο νότο, τους βλέπω παντού! Είναι πολύ δημοφιλή εδώ, όπως και τα περισσότερα κατεψυγμένα ποτά. Ελάτε το καλοκαίρι, ο καθένας θέλει κάτι κρύο για να πιείτε για να δροσιστείτε από τη νότια θερμότητα!

Πριν βουτήξουμε στην παρασκευή αυτού του νόστιμου κοκτέιλ, ας μιλήσουμε λίγο για το τι είναι ένα τζιν τόνικ και την ιστορία του κοκτέιλ!

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝ ΤΌΝΙΚ;
Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα τζιν με τόνικ είναι ένα κοκτέιλ highball γίνεται με την ανάμειξη τονωτικό νερό και τζιν. Μπορείτε να αλλάξετε την αναλογία ανάλογα με το προσωπικό γούστο σας, τη δύναμη του τζιν και οποιαδήποτε άλλα μείγματα ποτών που χρησιμοποιείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν μια αναλογία 1:1 ή 1:3 τζιν σε τονωτικό νερό.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΙΚΗ
Αποδεικνύεται, μερικά ποτά μπορεί να θεραπεύσει περισσότερο από μια ραγισμένη καρδιά! Το τζιν προέρχεται από την Ολλανδία του 17ου αιώνα, όπου χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως φαρμακευτική αγωγή.

Τότε, το ποτό ήταν γνωστό ως Genever, η οποία είναι η ολλανδική λέξη για αρκεύθου. Το συστατικό αστέρι, αρκεύθου ήταν αποσταγμένο με γλυκάνισο αστέρι, σπόρους κόλιανδρο, και τα οινοπνευματώδη ποτά βύνης για να δημιουργήσετε ένα μπερδεμένο ποτό που είναι πολύ μακριά από τη σαφή έκδοση που απολαμβάνουμε σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του τριακονταετούς πολέμου, οι Βρετανοί ανακάλυψαν τον Genever ενώ πολεμούσαν σε ολλανδικό έδαφος. Το έφεραν πίσω στην πατρίδα τους, όπου έπιασε σαν φωτιά.

Από τις αρχές του 1700, τα νοικοκυριά σε όλη την Αγγλία έκαναν τις δικές τους πρώτες εκδόσεις του τζιν στην μπανιέρα τους, προσθέτοντας τερεβινθίνη για επιπλέον “γεύση”!

Περισσότερο από έναν αιώνα αργότερα, οι Βρετανοί πήραν τη διακυβέρνηση της Ινδίας, συρρέουν μαζικά στο θερμότερο κλίμα το 1857. Για να αποκρούσουν την απειλή της ελονοσίας στη χώρα, έκαναν ένα τονωτικό με τη διάλυση πικρή κινίνη στο νερό και τη γλύκανή της με ζάχαρη.

Φυσικά, έπρεπε να προσθέσουν το αγαπημένο βρετανικό πνεύμα τους, Genever (από αυτή τη στιγμή απλά «τζιν») στο μίγμα!

Το αποτέλεσμα; Ένα πολύ νόστιμο ποτό που κράτησε την ασθένεια στον κόλπο! Ενώ θα πρέπει να πίνετε περισσότερα από 65 λίτρα G&Ts την ημέρα για να πάρετε μια δόση κινίνης αρκετά ισχυρή για να διαλύσει την ελονοσία, εκτιμούμε ακόμα την προσπάθεια.

ΠΏς ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΈΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΟ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΌ
Θα χρειαστείτε ένα μπλέντερ, citrus squeezer και κύπελλα μέτρησης για να κάνει αυτά.

Αν και ένα παραδοσιακό τζιν με τόνικ δεν περιέχει απλό σιρόπι, το έχουμε σε αυτή τη συνταγή για να αναδείξουμε τις γεύσεις των συστατικών. Όταν αναμειγνύονται με πάγο, τα συστατικά μπορούν να αραιωθούν και γεύσεις πιο λεπτές. Είναι επίσης πολύ πικρό χωρίς το απλό σιρόπι.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το απλό σιρόπι, δείτε τον οδηγό μας εδώ. Είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει χρησιμοποιώντας ίσα μέρη του νερού και της ζάχαρης.

Οδηγίες
Κατ’αρχάς, πιέστε τους ασβέστες για το χυμό και κόψτε περίπου πέντε 1/2 ” παχιά κομμάτια του αγγουριού. Χρησιμοποιώντας φρέσκο χυμό λάιμ είναι απαραίτητη κατά τη δημιουργία κοκτέιλ.