εύκολη καθημερινά

ΈΝΑ ΜΠΑΡ ΒΆΦΛΑς ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΡΩΙΝΌ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΠΙΣΚΈΠΤΕς ΔΙΑΝΥΚΤΈΡΕΥΣΗς!

Εκπλήξτε τους επισκέπτες σας κατά τη διάρκεια της νύχτας με ένα εύκολο και νόστιμο μπαρ βάφλας το πρωί! Δεν είναι μόνο όλα make-ahead, αλλά είναι κυριολεκτικά ένα από τα αγαπημένα μας συνταγές βάφλες όλων των εποχών και ποτέ δεν αποτυγχάνει.
Βάζουμε αυτό το γοητευτικό μπαρ βάφλα μαζί για να σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία των δικών σας. Μπορείς να με δεις να τα φτιάχνω εδώ!

Το καφέ βούτυρο ολονύκτιες βάφλες είναι γελοία καλό και εύκολο να γίνει. Μπορείτε να βρείτε τη συνταγή εδώ. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και μια μεγάλη διασκεδαστική δραστηριότητα για τους φίλους και την οικογένειά σας!

ΟΛΟΝΎΚΤΙΑ ΣΥΝΤΑΓΉ ΒΆΦΛΑς
Αν και αυτό το καφέ βούτυρο ολονύκτια συνταγή βάφλα ίδια είναι κυριολεκτικά ένα από τα αγαπημένα μας …. έρχεται πραγματικά κάτω στις επικαλύψεις. Αυτό είναι που κάνει αυτό μια εμπειρία και όχι μόνο εξυπηρετούν μια βάφλα.

Το καλύτερο πράγμα για αυτές τις βάφλες είναι ότι κάνετε το κτύπημα το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί πρέπει μόνο να κτυπήσετε δύο αυγά με το μπέικιν πάουντερ και να το διπλώσετε έπειτα μέσα. Το κτύπημα αυξάνεται εν μία νυκτί και δημιουργεί τις πιο νόστιμες βάφλες ποτέ!

Μια άλλη άκρη, τοποθετήστε έξω όλα τα κύπελλα σας για τα καλύμματα και τα φλυτζάνια το προηγούμενο βράδυ επίσης. Τότε πρέπει να τα συμπληρώσεις το πρωί.

TOPPINGS ΜΠΑΡ ΒΆΦΛΑς
Αφήστε τους καλεσμένους σας να επιλέξουν τις γαρνιτούρες τους και να συνθέτουν συνδυασμούς διασκέδασης. Εδώ είναι μερικές μεγάλες επιλογές!

Δεν υπάρχει καλύτερη μυρωδιά για να ξυπνήσει το πρωί από ένα δοχείο του ζεστού καφέ ζυθοποιίας! Έχω δίκιο;

Έχετε τον καφέ που ρέει και επίσης φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και ένα μπουκάλι τραγανή σαμπάνια για mimosas. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτά τα mimosas γκρέιπφρουτ για να το αλλάξετε επάνω!

Σερβίραμε τον καφέ στον κατασκευαστή Chemex και μου αρέσουν αυτά τα ποτήρια για mimosas.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕς ΣΥΝΤΑΓΈς ΚΑΦΈ!
Αυτές οι συνταγές γίνονται με τον ζυθοποιημένο καφέ, έτσι μπορείτε εύκολα να τις δημιουργήσετε χωρίς μια μηχανή espresso!

Αμύγδαλο Χαρά Καφές Συνταγή

Φουντούκι Nutella Καφές – Χρησιμοποιήστε μερικά από τα Nutella από το μπαρ toppings για να κάνει αυτόν τον καφέ!